Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Din nästa resa till Sagunto med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Resa till Sagunto

Hitta passet, ta flyget och upptäck allt som en resa till Sagunto erbjuder.

Flyg och hotell i Sagunto

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Sagunto till alla oförglömliga upplevelser under vistelsen så att din resa till Sagunto blir precis så som du önskar.

Om du bokar någon av våra paketresor till Sagunto, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du hittar dem med bara ett par klick. Så sluta komma med ursäkter och börja utforma den perfekta resan.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Vi vill hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar! Vare sig du vill klättra i berg eller varva ner på en avlägsen ö, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sagunto

I den här staden bor det runt 66 000 invånare.

Sagunto ligger 3 km från Petrés och 300 km från Madrid, landets huvudstad.

Vill du ha lite lugn och ro och lära dig om nya saker? Då är Horno Alto N.2 definitivt rätt plats. Boka en guidad tur eller strosa runt på egen hand.

De mäktiga tornen och maffiga stenväggarna som utgör Sagunto Acropolis-slottet uppfördes för att ge skydd åt de personer som bodde där från angripare. Exteriören är fantastisk, för att inte nämna den spännande historia som göms innanför.

Ta på finkläderna och köp biljett till en av de underhållande föreställningarna som visas på Teatro Romano de Sagunto. Underhållningen här får ni inte missa.

Hotell i Sagunto

Har du tänkt sova här i några nätter? Tänk på att boka långt i förväg eftersom Sagunto endast har några få boenden. I vår reseguide kan du se vad som finns.

Backpackers och andra som är ute efter att spara pengar kan hitta prisvärda rum på Aparthotel Porto Canet eller Hostal Teide. Här får du utmärkt service utan att det kostar skjortan. Om du istället vill skämma bort dig under din semester kan AGH Canet eller Hotel Els Arenals vara perfekt för dig. Här kan du koppla av och låta den professionella personalen göra det de gör bäst.

Karta

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma