Resor till Royal

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Royal med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Royal

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nebraska
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Royal

Varje resande är unik på sitt eget sätt och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet arrangera den bästa resan med flyg och hotell till Royal för dig och dina vänner.

Du får toppenrabatter om du väljer att fixa både biljetter och boende med oss.

Kom bort från vardagen med med bara några få musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över är du alltid nära nya och spännande upplevelser.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet idag och råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi ordnar så att du kan upptäcka allt från livliga städer till lugna tillflyktsorter. Så leta fram passet och låt din inre kompass styra. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Royal

Vare sig du är ute efter äventyr eller avkoppling under din resa till Royal finns det gott om valmöjligheter.

Royal ligger 1 800 km väster om huvudstaden Washington.

Alldeles i närheten av Royal ligger flera naturliga sevärdheter. En som ofta rekommenderas är Ashfall Fossil Beds State Historical Park, som ligger 10 km bort.

Är du sugen på en dagsutflykt? Då vill vi rekommendera Creighton och Neligh. Dessa mysiga platser ligger bara en kort sträcka från Royal, 25 km respektive 25 km bort.

Under ditt besök i Centrala Nebraska kan du roa dig med din favorithobby eller kanske prova på något helt nytt. Det erbjuds nämligen massvis med olika vattensporter, som forsränning och tubing.

Du kan vänta dig en hel del spänning i luften runt den 4 juli. Lokalbefolkningen förbereder sig för USA:s självständighetsdag, en dag som brukar innebära firande runt om i hela landet.

Karl Stefan Memorial (OFK) är den närmaste flygplatsen, ungefär 70 km sydöst om de centrala delarna av Royal. Planera en väg, packa din resväska och ställ in väckarklockan – och försäkra dig om att du inte trycker på snoozeknappen för många gånger!