Resor till Rovaniemi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Rovaniemi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Rovaniemi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Rovaniemi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Rovaniemi

Flyg och hotell i Rovaniemi

När du känner för att packa väskan och upptäcka nya platser, kan en resa till Rovaniemi vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Rovaniemi.

Med oss kan du få bra rabatter om du bokar både flyg och hotellrum samtidigt.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell över hela världen, är det lätt att få en paus från vardagen.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du kan hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att lyssna till din inre äventyrare? Från exotiska och livliga städer till nervkittlande äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Rovaniemi

Besök alla sevärdheter och var öppen för nya upplevelser på din resa till Rovaniemi, en destination som alltid lockar fler besökare.

Visste du att 35 000 människor bor i Rovaniemi? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan lider mot sitt slut.

För att komma till Rovaniemi från Helsingfors, landets huvudstad, måste du resa 710 km åt norr. En annan bra referenspunkt är Nivankylä, som ligger 10 km åt nordväst.

Du kan skapa oförglömliga minnen från semestern i Rovaniemi för både stora och små på Santa Park.

Hitta en bra plats kring Auttiköngäs och låt dig imponeras av naturens egna magi.

Väck din fantasi med ett besök på Arktikum, där du inte kan undgå att inspireras av det senaste och bästa inom vetenskapliga framsteg och innovation.

Man behöver inte vara forskningsresande för att få se alla otroliga under i världen, i synnerhet när man har Etnografiska museet. Rummen här är sprängfyllda med unika arter och fängslande utställningsobjekt.

Det brukar vara en hel del som händer på Lordis torg, vilket gör att det är en fantastisk plats för att mingla med stadens invånare.

Oavsett om du är en skicklig snowboardåkare eller om du tillbringar den mesta tiden raklång i snön, så kommer du inte att glömma ditt äventyr i Ounasvaara.

Hotell i Rovaniemi

Se till att boka boende i Rovaniemi direkt. Med endast 15 boenden att välja mellan är risken stor att du blir utan om du väntar för länge. Läs mer i informationen som finns i vår reseguide.

När det finns alternativ som Lapland Hotel Sky Ounasvaara och Rantasipi Polar att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen och ner i hotellsängen på nolltid.