Resor till Rotorua

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Rotorua med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Rotorua

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Rotorua
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Rotorua

Att resa handlar om att få nya upplevelser. När du är redo att njuta av de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Rotorua, kan MrJet ordna så att du får de bästa priserna på allt du behöver för en underbar vistelse.

Om du bokar flyg och hotell samtidigt kan du spara stort.

Med ett ständigt växande antal på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell finns det mycket att välja bland oavsett vad du känner för.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa de där resväskorna. Fantastiska äventyr väntar på dig bakom varje hörn och vi vill hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Rotorua

Dagdrömmer du om en resa till Rotorua? Nu är det dags att göra slag i saken och göra drömmen till verklighet.

Att träffa nya människor är en av de bästa delarna med att resa, och med 66 000 människor som bor i den här delen av Bay of Plenty kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Rotorua ligger 15 km från Horohoro och 370 km från Wellington, huvudstaden i landet.

En tur till Agrodome eller Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med familjen på er semester i Rotorua. Har barnen fortfarande energi kvar? Underhållningen kan fortsätta med en tur till Paradise Valley Springs och Wingspan National Bird of Prey Centre.

Få ut det mesta av det fina vädret och koppla av med en picknick när du besöker en av Rotorua's stadsparker som Kuirau Park eller Government Gardens.

Oavsett om du letar efter en utflykt eller biljetter till en attraktion, är Rotorua i-SITE Visitor Centre här till din tjänst! Det är ett vänligt team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du åker till Rotorua.

Det är en imponerande upplevelse att se ett mäktigt, forsande vattenfall som Tarawera Falls och Okere Falls Scenic Reserve.

Vid Lake Rotorua och Lake Tarawera kan du sätta dig i solen och njuta av den vackra naturen. Besök också Lake Okareka och Lake Rotomahana, två andra natursevärdheter i området.

Ta på dig ett par bekväma skor och gå ut på äventyr. Här kan du hitta många intressanta naturområden med ett myllrande naturliv. Varför inte börja med White Island eller Waimangu (vulkanisk dal)? Mount Tarawera och Wai-O-Tapu Thermal Wonderland är två andra parker som också är värda ett besök.

Gå runt bland de unika föremålen på Te Puia New Zealand Maori Arts and Crafts Institute. Här kan ni lära er massor i en trevlig atmosfär.

Du kommer sannerligen känna dig uppfriskad när du ser de fantastiska målningarna som Rotorua Arts Village erbjuder.

Res bakåt i tiden och utforska dåtidens Rotorua och regionen runtom genom att besöka Rotorua Museum och Te Amorangi Museum.

Ett bra sätt att ta del av det förflutna är att besöka viktiga, historiska sevärdheter. Besöker du Tamaki Maori Village och Tama-te-Kapua Meeting House får du chansen att lära dig om historiska Rotorua. Buried Village och Mitai Maori Village är också värda din tid.

Ge dig ut på en själslig upptäcktsfärd, även om den bara varar en timme eller två, genom att planera in ett besök till S:t Faith's Anglican Church.

Boka in några timmar för att se vad som finns i affärerna på Rotorua Central Mall och Rotorua Night Market. Här hittar du både kläder och presenter.

Om din perfekta semester involverar långa dagar på golfbanan ska du boka en utslagstid på Springfield golfklubb eller Lake View golfklubb. Även Rotorua Golf Club och Government Gardens Golf utlovar spännande rundor för golfare på alla nivåer.

Inbilla dig inte att du har sett allt bara för att du har varit vid de mest imponerande sevärdheterna i Rotorua! Här finns fortfarande mycket kvar att utforska. Varför inte göra ett besök till Skyline Rotorua och Off Road NZ? Te Rata Bay och Racing Rotorua utgör ytterligare två alternativ.

Hotell i Rotorua

Ser du fram emot att välja ditt boende i Rotorua? Ta hjälp av oss på MrJet. Hos oss hittar du nämligen massor av populära boenden i vår reseguide.

Vem säger att bra service måste kosta allt för mycket? Du kan få ett rum för ett bra pris på Rotorua Citizens Club och Rock Solid Backpackers Rotorua. Om du däremot känner för att skämma bort dig själv är Treetops Lodge & Estate och Tihi Retreat två pampigare alternativ.