Resor till Robinson

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Robinson med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Robinson

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Robinson
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Robinson

Flyg och hotell i Robinson

Drömmer du om Robinson? Det skickliga teamet på MrJet är mästare på allt från biluthyrning och guidade rundturer till flyg och hotell i Robinson.

Skulle det sitta bra med mer pengar att spendera? Du sparar en bra slant genom att välja att fixa både flyg och boende genom oss.

Vill du ha frukosten serverad vid takpoolen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över att välja mellan, ligger världen för dina fötter.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet nu och råkar hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa resväskan. Det är dags att ge sig av! Från ökensand till bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Robinson

Det är alltid roligt att röra sig bort från de vanliga turiststråken. Väljer du att resa till Robinson har du möjligheten att utforska de vackra, mindre besökta platserna i Sydöstra Illinois.

Robinson ligger runt 930 km väster om Washington, huvudstaden i USA.

Naturliga upplevelser är alltid spännande, och i närheten av Robinson kan du besöka flera. Ett par av de populäraste är Marshall Visitors Center, 45 km bort, och Sam Parr State Fish and Wildlife Area, 35 km bort.

Washington Park är en perfekt plats för en picknick i det gröna.

Har du golfabstinens? Det finns ingen anledning att vara orolig. Det är bara att ta några rundor på Deer Run Mary Heath Memorial Golf Course när du kommit hit.

Vill du se mer av vad området har att erbjuda? Då kan du hoppa in i bilen och bege dig till Sullivan County Park och Sullivan County Courthouse. Dessa utmärkta attraktioner ligger i Sullivan, 30 km från Robinson.

Tänker du boka en natt i Fairfield? Staden ligger 90 km från Robinson och är perfekt att utgå från för den som vill upptäcka Lincoln Memorial Park, Wayne County Fairgrounds och Fairfield Country Club. Du hittar även Hanna House Museum och Leo F. French Memorial Park alldeles inpå.

Det finns knappast något bättre sätt att ta in regionens natur och landskap än på ett fartfyllt äventyr. Prova på bergsklättring eller abseiling och få dig ett ordentligt träningspass.

Känner du för att prova på roliga vattenaktiviteter? Ta på solkrämen och låt din inre sjöjungfru ta över med bad eller kanotpaddling.

Är du på jakt efter utomhusaktiviteter som hela familjen kommer gilla? Det omkringliggande området bjuder på några underbara bondgårdar och utomhusmarknader.

Planerar du att vara här runt den 4 juli? Då har du tur. På detta datum varje år samlas landet för att högtidlighålla USA:s självständighetsdag.

Att hinna till flygplatsen i tid kan vara en prövning, men du kan klara av det om du gör upp en plan. Närmaste flygplats är Terre Haute Intl. - Hulman Field, som ligger 65 km nordöst om Robinson.