Resor till Risskov

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Risskov med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Risskov

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Risskov
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Risskov

Oavsett om du vill åka till Risskov för en minisemester eller för en längre resa kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Risskov, så att resan blir precis som du vill.

Du får fantastiska rabatter om du bestämmer dig för att ordna både flygresa och boende genom oss.

Det finns inget bättre än en välplanerad semester. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen är du bara några få klick från att boka nästa fantastiska äventyr.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Nu är det dags! Följ din äventyrslust var den än för dig. Varje plats är fylld av fantastiska överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Risskov

Är du redo att upptäcka vad Risskov har att erbjuda? Området är beläget 5 km nordöst om stadskärnan i Århus och det är ett riktigt bra utgångsläge för din vistelse. När du har tagit dig av planet, hittat ditt bagage och lämnat terminalen har du bara en liten resa kvar. Ta en taxi och åk 85 km åt nordöst så kommer du snart vara på hotellrummet.

Många av stadens turistattraktioner finns utspridda i närheten av Risskov, och ARoS och Den Gamle By sticker verkligen ut ur mängden. Även Royal Casino och Viking-museet är platser du bara måste se, som dessutom ligger på bekvämt avstånd. Under din vistelse här kanske du ska passa på att besöka några andra områden för att uppleva vad Århus verkligen har att erbjuda. Egå och Århus är två riktigt bra förslag som ligger ganska nära.

Om du befinner dig fast med regnväder, sök skydd inomhus och besök Steno Museet, Århus Stadsmuseum och Århus Naturhistoriska Museum. De intressanta verken kommer säkert att sätta fart på din fantasi och din kropp torr!

Att titta på en förstklassig show kan vara en otrolig upplevelse. Boka dina biljetter för Århus Teater och Musikhuset Aarhus för en speciell utekväll.

Århus stadshus, Store Torv och Kvinnornas museum i Danmark kommer garanterat att imponera på besökare med historieintresse. Gör lite efterforskningar på förhand så du helt kan uppskatta dessa spännande platser.

Heliga sevärdheter som Vårfrukyrkan och Århus katedral ger dig en djupare förståelse för områdets spirituella sida. Den lugna atmosfären bjuder in till reflektion och meditation.

Resor till Risskov är inte kompletta utan ett besök till NRGi Arena där Bakken Bears och Aarhus GF spelar inför hemmapublik. Om det spelas en match under din vistelse är det hög tid att klä dig i halsdukar och tröjor i ditt lags färger och förbereda dig på att heja järnet.

Hotell i Risskov

Risskov har bara 14 olika boenden. Så glöm inte att boka i god tid. Du kan hitta mer information i vår reseguide.

Om du vill åt ett enkelt rum utan överflödig lyx är CABINN Hotel Aarhus på Kannikegade 14 ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service till ett relativt lågt pris är City Sleep-In - Hostel på Havnegade 20. Annars kan du låta den trevliga personalen på Hotel Royal eller Hotel Villa Provence behandla dig som kunglighet. Du är ju trots allt på semester!