Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Redgate

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Redgate med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Redgate

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Redgate
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Redgate

Flyg och hotell i Redgate

Vare sig din dröm är att åka till Redgate för en minisemester eller för en längre resa kan MrJet ordna med flyg och hotell till Redgate, så att din resa passar dina önskemål.

Om du bokar flyg och boende tillsammans hjälper vi dig att spara stort.

Föredrar du frukosten serverad vid takpoolen? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över att söka bland, ligger världen för dina fötter.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa de där resväskorna. Otroliga äventyr väntar på dig över hela världen och vi är här för att hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Redgate

Vare sig du är ute efter nervkittlande äventyr eller avkoppling under din resa till Redgate finns det gott om aktiviteter att välja mellan.

Redgate ligger cirka 3 100 km väster om Canberra, landets huvudstad.

Vem vill inte njuta på semestern? Så varför inte fira att semestern börjat med ett besök till Redgate Wines?

Back Beach och Prevelly Beach är utmärkta utflyktsmål för den som behöver ladda batterierna.

Ta ett djupt andetag och njut av den vackra naturen på Ngiligi Cave, bara 45 km från Redgate. Mammutgrottan, 6 km bort, är också en plats som ofta rekommenderas i området.

Ta en lång promenad eller bara njut av stillheten i den lugna omgivningen som Gloucester Park och Nuralingup Gardens har att erbjuda.

Har du en dag över? Då ska du bege dig till Redgate Beach eller Calgardup Cave. Glöm inte att ta med kameran!

Dags att fara hem från vackra Vindistriktet Margaret River? Du kanske bara har några australiska dollar kvar, men du kommer att vara desto rikare på oförglömliga minnen.

Med lite förberedelse bör det inte vara så svårt att hitta Perth (PER), som är den närmast belägna flygplatsen. Den ligger cirka 250 km åt norr från centrum av Redgate.

Hotell i Redgate

Behöver du hjälp att välja ut ett boende? Du kan hitta massor av rekommenderade boenden i Redgate samlade i vår reseguide.

Vakna upp på glatt humör när du bokar ett rum på något av de efterfrågade hotellen Grand Mercure Basildene Manor och Boranup Forest Retreat.