Resor till Rarotonga

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Rarotonga med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Rarotonga

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Rarotonga
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Rarotonga

Drömmer du om Rarotonga? Teamet på MrJet är mästare på allt från biluthyrning och arrangerade utflykter till flyg och hotell i Rarotonga.

Om du bokar en paketresa till Rarotonga, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara en rejäl slant.

Föreställ dig drömresan medan du väljer bland våra många partnerflygbolag och över 500 000 hotell över hela världen.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet nu och råkar hitta ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vare sig du vill till en stad som aldrig sover eller en lugn och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Rarotonga

Planera en resa till Rarotonga, en stad full av unika sevärdheter som väntar på att bli upptäckta.

Du kan skapa speciella minnen från semestern i Rarotonga för alla i familjen på Tikioki Marine Sanctuary.

Samla ihop dina vänner och åk till Matutu Brewing Company för några kalla. Deras utbud är imponerande, så försäkra dig om att du är ledig hela eftermiddagen!

Packa frisbeen, handduken och luftmadrassen och ha en avslappnande dag på Muri Beach eller Aro'a Beach. En annan del av kusten som rekommenderas varmt av många resenärer är Puaikura-stranden.

Låt dig imponeras av de vackra naturområdena och den friska luften runt Black Rock.

På Cook Islands Library and Museum finns det alltid något lärorikt att titta på. Hör med personalen om museets tider för guidade turer. on.

Historia kommer till liv när du besöker Te Vara Nui Village, en av stadens viktigaste historiska och kulturella sevärdheter.

Para O Tane-palatset har varit hem åt många framstående personer genom tiderna. Denna fantastiska boning med sin exklusiva inredning och storslagna exteriör byggdes utan tvekan med syfte att imponera.

Om du vill få en bättre förståelse för den lokala tron kan du ge dig ut på en pilgrimsfärd till Cook Island Christian Church.

Boka in en dag för att se vad som finns i affärerna på Beachcomber Pearl Market och Muri Night Markets. Här hittar du både kläder och presenter.

Hotell i Rarotonga

Se till att boka ett boende långt i förväg. Kanske vi på MrJet kan hjälpa dig? Hitta ditt idealiska boende i vår reseguide. Här finns ett stort antal boenden att välja mellan.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade boenden kommer den professionella personalen göra så att du får en trevlig vistelse. Rumours Luxury Villas & Spa och Crystal Blue Lagoon Villas är värda att kika på.