Resor till Rainier

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Rainier med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Rainier

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Rainier
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Rainier

Resa är att utforska spännande platser. När du är redo att omfamna de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Rainier, kan MrJet ordna så att du får de bästa erbjudandena på allt du behöver för en oförglömlig semester.

Om du ordnar både flyg och hotell genom oss får du mer pengar att ha roligt för under vistelsen.

Kom bort från vardagens tristess med med ett par enkla musklick. Med över 500 partnerflygbolag och och fler än 500 000 boenden världen över är du aldrig långt från härliga nya upplevelser.

Vi tror så starkt på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet idag och lyckas hitta ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi ser till att du kan utforska allt från livliga städer till gröna oaser. Så packa resväskan och låt din inre kompass styra. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Rainier

Skulle du vilja resa till Rainier? Vilken slags utflykt du än vill ha finns det gott om möjligheter.

Rainier ligger 3 800 km väster om Washington, som är landets huvudstad.

Fyll fickorna med snäckskal och ta en promenad längs strandkanten vid Madison Park Beach eller Newcastle Beach Park. You can find these fantastic coastlines 90 km and 85 km away, respectively.

Du måste inte åka bil hela dagen för att se lite natur. Bara 25 km bort från Rainier kan du besöka Seminary Hill naturreservat, en av traktens mest uppskattade naturattraktioner. Men ta även vägen förbi Tacoma Nature Center, 45 km bort, om du har tid.

Packa en picknickkorg och besök Monarch Contemporary Art Center and Sculpture Park för en behaglig lunch i solen. Denna fantastiska plats rekommenderas varmt av både resenärer och invånare.

Under din semester i Rainier kan du passa på att uppleva lite baseboll på Cheney Stadium, hemmaplan för Tacoma Rainiers. Och varför inte ta en öl med några av lagets hängivna fans någonstans i närheten efter den actionfyllda matchen? Arenan är belägen i Tacoma, 45 km bort.

Den bästa snön hittar du oftast tidigt. Så ställ väckarklockan och upptäck backarna i Crystal Mountains skidområde innan alla andra vaknat!

Besök området runt omkring Rainier genom en utflykt till Tenino eller Roy. Tenino hittar du 11 km åt väster, och Roy hittar du 20 km åt nordöst.

Boka in en eftermiddag med familjen i Bremerton, 80 km från Rainier. Här kan ni utforska intressanta attraktioner som till exempel Admiral Theater, Puget Sound Navy Museum och Amy Burnett Gallery and Pyrex Museum. Och missa inte heller Evergreen Rotary Park och Harborside Fountain Park.

Aktiviteter som bergsklättring och vandringar gör det värt att ta sig ut och upptäcka regionen.

De centrala delarna av Rainier ligger ungefär 70 km från Seattle - Tacoma Intl, som är den närmaste flygplatsen. Kom ihåg att ge dig själv tillräckligt med tid för att hitta dit, så du inte missar incheckningen.