Reserestriktioner kan gälla för Frankrike, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Radepont

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Radepont med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Radepont

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Radepont
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Radepont

Flyg och hotell i Radepont

Varje resande är unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet skräddarsy den perfekta resan med flyg och hotell till Radepont för dig och din familj.

När du ordnar både flyg och boende genom oss har du mer pengar att ha roligt för under vistelsen.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen, är det enkelt att få en paus från vardagen.

När du bokar din paketresa genom MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och för tillbaka skillnaden.

Från de mest storslagna städerna till de lugnaste byarna. Det finns upplevelser att upptäcka i varje hörn av världen. Det är dags att packa väskan och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Radepont

Säg hej till Eure och gör dig beredd på ett hjärtligt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Radepont.

Radepont ligger 90 km nordväst om Paris, huvudstaden i Frankrike.

Ta med sololjan och en bok och styr kosan mot Plage de Deauville eller Dieppe Beach, två av de finaste stränderna i området.

Ta ett djupt andetag och känn hur stressen försvinner på Björkskogen, bara 40 km från Radepont. Forêt Domaniale de Roumare, 25 km bort, är en annan naturskön plats som varmt rekommenderas i området.

Upptäck området kring Abbaye Notre-Dame de Fontaine-Guérard kloster. Denna plats brukar ofta rekommenderas av ortsbefolkningen.

Gillar du att utforska nya platser? Då ska du planera in en dag i Douville-sur-Andelle, 3 km från Radepont, eller Boos, Seine-Maritime, 9 km bort. Du kan besöka enastående sevärdheter på bägge ställen. Vad sägs om Lery-Poses Golf och Biotropica la Serre Zoologique i Douville-sur-Andelle och Côte Sainte-Catherine och Basilique Notre Dame i Boos, Seine-Maritime?

Hyr en bil och se efter vad som händer i Saint-Léger-du-Bourg-Denis, 14 km från Radepont. I området kan du hitta intressanta attraktioner som S:t Ouen-kyrkan, Hotel de Ville och Saint-Maclou-kyrkan. Aitre St. Maclou och Rouens kyrkogård får du inte heller missa.

Låt inte olika språk stå i vägen för en trevlig resa! Gör din tripp till Eure ännu mer givande genom att memorera ett par uttryck på franska. Börja med att lära dig uttala "Je suis de…". Det översätts som 'jag kommer från'. En annan vanlig fras är "Merci" ('tack').

Ringa in 14 juli i din almanacka. I Radepont betyder det bara en sak – Frankrikes nationaldag. Det är en viktig dag med festligheter och en bra tid på året att åka till landet på.

Innan du packar och säger À plus tard, varför inte spendera dina resterande semesterpengar på att köpa några sista souvenirer från Radepont?

När du börjar bli redo att flyga hem bör du försäkra dig om att du har mycket tid på dig att hinna till Roissy-Charles de Gaulle. Flygplatsen ligger 100 km öster om centrum av Radepont, och det är den närmaste flygplatsen.