Resor till Quebec

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Quebec med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Quebec

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Quebec
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Quebec

Flyg och hotell i Quebec

Quebec väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa priserna på flyg och hotell till Quebec.

Du får grymma rabatter när du väljer att fixa både biljetter och rum med oss.

Föredrar du vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Inga problem. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över att söka bland, kan vad som helst hända.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du får syn på ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi hjälper dig att uppleva allt från livliga städer till vindlande kustvägar. Så leta fram passet och lyssna på äventyraren inom dig. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Quebec

Är du redo för din nästa resa? Du kommer aldrig att glömma en resa till Quebec.

I den här delen av Québec bor det omkring 550 000 människor.

Om du har hört talas om Quebec, har du säkert även hört talas om Citadelle of Quebec och Place Royale. Varför inte ta chansen att se dem i verkligheten?

Om du planerar en semester i Quebec för familjen, kan turer till Village Vacances Valcartier och Carie Factory Amusement Center underhålla alla. Har barnen energi kvar? Fortsätt äventyret med en tur till Recreofun Amusement Centre och Marina Saint-Roch.

Genom glaset kan du se de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på Quebec Aquarium Park.

Denna region tar konservering av plantor på allvar, så det finns många platser dit du kan åka och titta på växter från både regionala och internationella växtplatser. En promenad genom de vackra trädgårdarna när du besöker Jardins Floressens och Jardin Botanique Roger-Van den Hende får inte missas. För de mer intresserade har också Grand Duc Gardens och La Seigneurie Gardens några fantastiska utställningar.

Kommer du ihåg de roliga barndomsdagarna när du sträckte ut dig i gräset och tittade på molnen som svepte förbi? Återupplev den tiden när du besöker Battlefields Park och Esplanade Park. Eller få lite träning och låt barnen springa av sig genom att utforska Parc de la Francophonie och Terrasse De Levis (utsiktsterrass).

Upplev områdets forsande vattenfall och låt dig imponeras av naturens mest fantastiska föreställningar. Montmorency Falls, Parc de la Chute-Montmorency och Jean Larose Falls är tre spektakulära vattenfall som du inte får missa.

Ta på dig ett par bekväma skor och gå på äventyr. Här finns det flera intressanta naturreservat att utforska. Varför inte börja med Chaudiere Falls (vattenfall) eller Canyon Ste-Anne? Om du vill fortsätta utforska landets rika fauna får du inte heller missa Parc de la Plage-Jacques-Cartier och Dansereau Outdoor Centre, två andra ställen där det finns en enastående natur.

Bege dig till Quebec Experience om du föredrar fascinerande museum. Ta en guidad tur eller strosa runt i din egen takt. Vill du se fler? Då ska du undersöka vad som sker på Royal 22e Regiment Museum och Les Rendez-vous d'Autrefois.

Skeppsbygge och navigeringsteknik har spelat en vital roll för utvecklingen i många länder över hela världen. För mer information om sjöfartshistorien i regionen, sätt segel mot Naval Museum of Quebec.

Genom att erbjuda en stor samling av det senaste inom vetenskapsteknik, erbjuder Observatoire de la Capitale allt du behöver för att hålla hjärnan igång.

För en dag av upptäckter och nöjen, besök Maison des Jesuites. Här får du veta mer om ett stort antal fascinerande och bisarra saker.

Vissa resenärer älskar konst och andra har inte sett en målning sedan de gick i skolan. Oavsett vilken av dessa kategorier som bäst beskriver dig kommer du uppskatta de intressanta konstverken som Quebec National Museum of Fine Arts och Ursulines de Quebec Museum har att erbjuda.

Res tillbaka i tiden och lär dig mer om de händelser som format den här regionen på Musee du Fort och Museum of French America. Du kan också utforska fascinerande utställningar som ger nytt liv åt det förflutna i Museum of Civilization och House of Our Ancestors .

Om du väljer att besöka historiska sevärdheter i Quebec får du uppleva områdets förflutna. Det finns gott om olika alternativ att välja mellan, men Laval University och Parlamentet är bra utgångspunkter. Martello-tornet och Quebecs teologiska seminarium är också värda att ta sig till.

Se till att inte missa Quebec Bridge när du besöker Quebec. Bron har stått här under många år och ger området en trivsam känsla.

Ta reda på mer om regionens religiösa övertygelser genom ett besök vid Cathedral of the Holy Trinity och Eglise Saint-Roch. Centre D'art de Levis och Notre-Dame-des-Victoires-kyrkan brukar vara intressanta för många personer med en spirituell nyfikenhet.

Det har sagts att resor till nya platser lämnar dig mållös och gör dig till en berättare. Tänk vad mycket mer du kommer att kunna berätta om du åker till några av de mindre besökta sevärdheterna i Quebec, såsom Arbraska Duchesnay, La Domaine Joly de Lotbiniere och Le Capitole.

Hotell i Quebec

Börjar det bli dags att tänka på att boka boende? Du ska inte vara orolig! I vår reseguide hittar du över 181 bra boenden att välja på.

Vare sig du är ute efter något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här destinationen gott om alternativ. På Hôtel Jardin Du Gouverneur (16, rue Mont-Carmel) och Quality Suites Quebec (1600 rue Bouvier) får du bra service för ett rimligt pris. Om du istället vill skämma bort dig själv är Auberge Saint-Antoine by Relais & Chateaux och Fairmont Le Chateau Frontenac två alternativ som skulle passa dig.

Citadelle of Quebec är nummer ett på to-do-listan för de flesta som besöker Quebec. Om du hoppas att få bo nära denna populära sevärdhet är både Hôtellerie d'Expérience au Monastère des Augustines och Hôtel Le Germain Québec toppenalternativ.