Resor till Praia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Praia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Praia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Praia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Praia

Flyg och hotell i Praia

Börja semestern nu och låt reseexperterna på MrJet boka flyg och hotell till Praia. Flyg, boende och otroliga upplevelser — vi kan förverkliga din drömresa. Det enda du behöver tänka på är att dyka upp i tid!

Spara pengar när du bokar flygresa och boende tillsammans.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Du når dem med bara ett par klick. Så sluta komma med ursäkter och börja utforma drömsemestern.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vårt team arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Är det inte dags att lyssna till äventyrslusten inom dig? Från imponerande metropoler till gripande äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Praia

Har du bokat en resa till Praia? Vår reseguide har över 15 boenden att välja mellan. Hitta ett nu innan de blir uppbokade!

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Praia. Hotel Vulcao vid Cidade och Tarrafal Residence vid Santiago 2801 är två utmärkta alternativ för dig som vill spara pengar. Du kanske hellre vill unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bestämmer dig för att bo på Pestana Trópico eller Hotel Oásis Atlântico Praiamar kan du förvänta dig att bli behandlad som kunglighet.