Resor till Porto Seguro

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Porto Seguro med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Porto Seguro

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Porto Seguro
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Porto Seguro

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Porto Seguro till alla fantastiska upplevelser under vistelsen så att din resa till Porto Seguro blir precis så som du önskar.

Om du bokar någon av våra paketresor till Porto Seguro, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara stort.

Vill du ha frukosten serverad vid takpoolen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över att söka bland, är ingenting omöjligt.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet idag och råkar snubbla över ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi jobbar för att hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du vill klättra i berg eller njuta av en god bok i en stillsam oas, så kan du lita på oss. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Porto Seguro

Det finns mycket att se och göra på en resa till Porto Seguro, en destination full av unika sevärdheter och upplevelser.

Cirka 120 000 människor bor i den här staden.

Porto Seguro ligger 940 km öster om landets huvudstad, Brasilia, och 20 km söder om Santa Cruz Cabralia.

När de inte bråkar i baksätet kan barnen vara underbara att resa med. Planera en dag full av underhållning och äventyr med barnen på Arraial d'Ajuda Eco Parque äventyrsbad, en perfekt dagsutflykt på semestern i Porto Seguro.

Hur låter några timmar raklång i gräset medan du tittar upp mot molnen? Njut av livets några små nöjen genom att besöka några av stadens grönområden, såsom Blå lagunen och Parque Gravatá.

Packa picknickkorgen, ta på badkläderna och åk ut till Praia Pitinga eller Coqueiros strand. Mucugê-stranden and Praia de Taípe rekommenderas också varmt av lokalbefolkningen.

Känner du att det är dags att ha lite egentid? Då är de vackra omgivningarna kring Ilha dos Aquários och Estação Veracel privat naturskyddsområde precis vad du behöver. Monte Pascoal nationalpark är en till plats med en rik fauna.

Hissa seglen på de sju haven på Museu do Porto Seguro, ett värdefullt museum över regionens maritima historia.

Lär dig om dåtidens Porto Seguro och regionen runtom genom att besöka Discovery of Brazil Museum och Museu Indígena.

Du kommer garanterat lämna Porto Seguros gamla stadskärna och Discovery of Brazil Memorial med en bättre förståelse för stadens kultur och historia.

Alla som har ett intresse för att lära sig mer om stadens religiösa historia borde bege sig till Quadrado-kyrkan och Kyrkan Santa Cruz Cabralia. Du kan få en ännu större inblick i de lokala trosuppfattningarna genom att besöka Igreja de Belmonte och Nossa Senhora D'Ajuda-kyrkan.

I århundraden har stadens torg varit den plats där människor möts för att umgås med varandra. Oavsett varför du vill besöka Quadrado-torget och Praça da Independência, är de fantastiska platser när du vill komma staden in på djupet.

Minnesmärken spelar en viktig roll i att bevara en stads historia. Av de symboliska byggnaderna i Porto Seguro är Discovery of Brazil Marker och Coroa Vermelhas kors bland de de mest betydelsefulla.

Vet du att Porto Seguro har flera fantastiska områden för shopping? Några av de mest rekommenderade är Avenida shoppingcenter och Oceania shoppingcenter. Rio Mar Center och Porto Seguros allmänna marknad är två andra ställen där du också kan hitta lite souvenirer.

Är det tid för en kväll ute med dina vänner? Då ska ni gå och se en av de enastående föreställningarna på Teatro L'Occitane.

Kom ihåg att boka extra utrymme för golfklubborna. Det finns inget bättre än en rofylld dag på gröna Terravistas golfbana.

Även om många resenärer kanske inte har hört talas om platsen är Centro de Cultura de Porto Seguro också en attraktion värd att besöka.

Hotell i Porto Seguro

Välj ut det idealiska boendet med hjälp av MrJet. Här kan du hitta fler än 89 boenden i Porto Seguro på ett och samma ställe.

Vem säger att utmärkt service måste kosta skjortan? Du kan få ett rum för ett relativt lågt pris på Arraial Praia Hotel Pousada och Pousada Catavento. Om du däremot känner för att skämma bort dig själv är Arraial D'Ajuda Eco Resort och Maitei Hotel två bra alternativ.