Resor till Pordenone

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pordenone med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pordenone

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pordenone
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Pordenone

Kan du inte sluta drömma om Pordenone? MrJet kan ordna med allt från biluthyrning och arrangerade utflykter till flyg och hotell i Pordenone.

Missa inte möjligheten att spara stort genom att boka flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Titta på vårt breda utbud av över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du åker kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa dina resväskor. Det är dags att åka! Från oändlig öken till snötäckta berg och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pordenone

Platserna, känslan och lukterna i området väntar bara på att bli upptäckta på din resa till Pordenone.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Omkring 50 000 människor bor i Pordenone.

Huvudstaden i landet, Rom, ligger 450 km söder om Pordenone. Porcia ligger 4 km åt väster.

Vår stora, blåa planet är hemvist för en otrolig samling levande växter och djur. Studera några av Jordens mer exotiska varelser genom ett besök på Museo Archeologico del Friuli Occidentale.

Utställningarna som Palazzo Ricchieri erbjuder är fulla av spännande konst. Efter att ha beundrat dem kan du ta en fika på ett närliggande kafé.

Reflektera över livets mening genom att besöka S:t Mark-katedralen och San Giorgios-kyrkan, två av stadens religiösa sevärdheter som är viktiga historiskt sett.

Hotell i Pordenone

Ska du äntligen åka till Pordenone? Här finns det bara några få boenden, så se till att du bokar i god tid. I vår reseguide hittar du mer information.

Om du bokar ett rum på ett av våra populära boenden, som Palace Hotel Moderno och Hotel Purlilium, kommer du vakna om morgonen och känna dig pigg och glad.