Resor till Polokwane

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Polokwane med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Polokwane

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Polokwane
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Polokwane

Resa handlar om att se nya platser. När du är redo att unna dig själv de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Polokwane, kan MrJet ordna så att du får de bästa priserna på allt du behöver för en fantastisk upplevelse.

Vem vill inte ha bra rabatt? Om du bokar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss sparar du stort.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen, är det enklare än någonsin att få ett break från vardagen.

Rädd att du inte ska få det bästa priset? Boka en paketresa idag och råkar du sedan snubbla över ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Är du redo att lyssna till reseälskaren inom dig? Från livliga storstäder till oanade äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Polokwane

Funderar du på att resa till Polokwane? Starta din upptäcktsresa i den här trevliga staden med dessa idéer på vad du kan se och göra.

Cirka 120 000 människor bor i den här staden.

Polokwane ligger inte så långt från Amatava, som ligger 30 km åt sydväst. Pretoria, landets huvudstad, ligger 240 km åt sydväst.

Meropa Casino & Entertainment World är platsen för bordsspel och en glimrande atmosfär. Gör en insats eller två, beställ en drink och ta in den pulserande atmosfären.

Ta en paus från Twitter, ignorera aviseringarna och lägg ifrån dig mobilen. Varför inte ha ett äventyr ute i naturen i stället? Polokwanes viltreservat är ett perfekt ställe att börja på.

De spännande konstverken i utställningarna som Hugh Exton Photographic Museum och Polokwane Art Museum har att erbjuda kommer förmodligen att få dig att känna dig inspirerad.

Utforska dåtidens Polokwane och regionen runtom genom att besöka Irish House Museum och Bakone Malapa Northern Sotho Open-Air Museum.

Ge dig ut på ett spirituellt äventyr eller bara upplev den lugna stillsamheten som är en självklar del av Lighthouse Chapel, en historisk plats för tillbedjan.

Hotell i Polokwane

Glöm inte att boka boende så snart som möjligt, eftersom det bara finns 6 olika boenden att välja på. Läs mer om dem i vår reseguide.

Är du på jakt efter populära hotell? På Protea Hotel by Marriott Polokwane Landmark och Limpopo Lodge väntar nytvättade lakan, underbara duschar och bra service.