Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Pitigliano

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pitigliano med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pitigliano

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pitigliano
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pitigliano

0

Flyg och hotell i Pitigliano

Pitigliano kallar. Låt MrJet se till att du får den bästa dealen på flyg och hotell till Pitigliano.

Om du bokar någon av våra paketresor till Pitigliano, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara pengar.

Med om omfattande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du kan hitta ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och återbetalar skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att lyssna till äventyrslusten inom dig? Från fartfyllda städer till oanade äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pitigliano

Vare sig du bokar din resa till Pitigliano i arbetet eller på fritiden finns det mycket att se och uppleva.

Pitigliano ligger 7 km nordväst om Farnese och 100 km nordväst om Rom, huvudstaden i landet.

Nuförtiden slipper man resa Jorden runt för att få uppleva naturens underverk. Man kan helt enkelt stanna till på ställen som Museo Civico Archeologico della Civiltà Etrusca och Museo Archeologico All Aperto Alberto Manzi istället, där en otrolig variation underliga exemplar och arter ställs ut på samma plats.

Om du någonsin har stått inför att inreda ett hem kommer du att förundras över det enorma arbete som har lagts ned på den praktfulla designen i Museo di Palazzo Orsini.

Oavsett om du är en spirituell person eller bara är lite nyfiken på vad som finns bakom väggarna, kommer ett besök till Duomo di Pitigliano utan tvekan ge din semester en djupare innebörd.

Hotell i Pitigliano

Även vana resenärer bör vara ute i god tid för att boka boende här. Pitigliano har bara 13 boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Backpackers och andra som är ute efter att spara pengar kan hitta billiga rum på Residence Terme Di Sorano eller Etruscan House. Här får du utmärkt service utan att det kostar skjortan. Det finns också Sovana Hotel & Resort och Villaggio Le Querce. Dessa lyxigare hotell passar perfekt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.