Det kan finnas reserestriktioner för Italien med anledning av covid-19.

Resor till Pistoia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pistoia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pistoia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pistoia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Pistoia

Drömmer du om Pistoia? MrJet är bäst på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Pistoia, vare sig det handlar om flera månaders vistelser eller korta resor.

Spara pengar om du bokar flyg och boende samtidigt.

Med allt du kan tänka dig på ett enda ställe har det aldrig varit lättare att sy ihop den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över innebär att du kan ge dig av tidigare än du tror.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Stunden är inne! Följ din äventyrslust oavsett var den leder. Varje destination är fylld av fantastiska överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pistoia

Besök sevärdheterna och var öppen för nya upplevelser på en resa till Pistoia, en destination som alltid lockar fler besökare.

Eftersom 74 000 människor bor här kommer du säkert att träffa en hel del nya vänner.

Destinationen ligger 6 km nordöst om Serravalle Pistoiese och 260 km nordväst om Rom, huvudstaden i landet.

Vill du skämma bort barnen? Stora som små kommer att ha roligt på Tanillas park.

Upplev det spännande djurriket och lär dig mer om vad som behövs för att sköta djuren på Pistoia Zoo. Det är en intressant utflykt för alla åldrar.

Letar du efter bordsspel med höga risker och en glamorös atmosfär? Far då till Lucky Slot Village på resor till Pistoia. Det är det ideala stället att börja en utekväll på!

Vill du besöka lugna platser där du kan lära dig en sak eller två? Då är Palazzo Fabroni Arti Visive Contemporanee och Museo San Zeno perfekta platser att besöka. Ta reda på museets tider för guidade turer eller ta en tur på egen hand. Om det finns tid över ska du också kolla vad som står på programmet på Museo Diocesano eller Centro Documentazione Marino Marini.

Fördjupa dig i de inspirerande samlingarna som Museo Civico di Pistoia erbjuder. Be om att få lära dig mer om konstnären om du tycker om ett specifikt konstverk.

Se till att skriva ner Palazzo dei Vescovi och Giro di Sole i din resplan om du känner för att lära dig mer om stadens historiska sevärdheter. Om det inte är tillräckligt kan du fortsätta till Villa Celle.

Besök Fortezza Santa Barbara och lär dig om varför strukturen var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot murarna är det inte svårt att föreställa sig de hårda strider som för länge sedan utkämpades under dina fötter.

Lär dig mer om områdets kulturella traditioner genom att besöka Sant'Andrea och Cappella del Tau. Många besökare som är spirituellt nyfikna brukar även planera in ett besök till S:t Zenos-katedralen och Chiesa di San Francesco.

Det händer nästan alltid något på Piazza della Sala, vilket gör att det är en perfekt plats för att umgås med lokalborna.

När du reser till Pistoia kan du besöka Reredos of San Giacomo, som är en ständig påminnelse om områdets förflutna.

Ta på finkläderna och njut av de underhållande föreställningarna som visas på Teatro Manzoni. Underhållningen här är något ni inte får missa.

Även om du har utforskat de mest berömda sevärdheterna här, så finns det alltid mer att göra. Varför inte få in ett besök till MyKart Montecatini?

Hotell i Pistoia

Kom ihåg att boka ett boende i god tid. Kanske vi på MrJet kan hjälpa dig? Hitta ditt perfekta boende i vår reseguide. Här finns över 30 boenden samlade.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser än på boende kan antingen Agriturismo Villa de' Fiori eller Locanda San Marco vara perfekt för dig. Det finns också Grotta Giusti och Hotel Villa Cappugi. Dessa finare hotell passar utmärkt för de som vill leva som en kung eller drottning under sin vistelse.