Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Pilar de la Horadada

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pilar de la Horadada med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pilar de la Horadada

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pilar de la Horadada
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pilar de la Horadada

Flyg och hotell i Pilar de la Horadada

Oavsett om du vill resa till Pilar de la Horadada för en minisemester eller för en längre semester kan MrJet ordna med flyg och hotell till Pilar de la Horadada, så att din resa passar just din stil.

Om du bokar någon av våra paketresor till Pilar de la Horadada, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med allt du kan tänka dig samlat på ett enda ställe är det lätt som en plätt att boka drömresan. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över gör att du kan ge dig av tidigare än du tror.

Övertygad om att du kan hitta något bättre? Boka en paketresa idag och lyckas du sedan hitta något som är billigare inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Nu är det dags att börja bocka av din reselista. Oavsett om du drömmer om vinterlandskap eller strandnära resorter ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Pilar de la Horadada

Skulle du vilja uppleva Alicante från ett helt nytt perspektiv? Då ska du satsa på de många sevärdheterna i Pilar de la Horadada. Med ungefär 330 000 människor som bor i staden har du möjlighet att lära känna många lokalbor. När du väl har landat på Alicante Intl. och har hämtat dina väskor från bagageutlämningen ligger Pilar de la Horadada 50 km åt sydväst. Från centrala Alicante ligger det 60 km åt sydväst.

Ett stort antal av stadens turistattraktioner finns utspridda i närheten av Pilar de la Horadada, och Las Colinas Golf and Country Club och Real Club de Golf Campoamor är två av de mest imponerande. Glöm inte att även ta med Playa del Cabo Roig och La Zenias strand på din sightseeinglista. Ett bra sätt att få en djupare inblick i denna stad är att ta en promenad i några av dess olika områden. Så se till att titta förbi närliggande El Mojon och Los Dolses och upplev vad de har att erbjuda.

Du lär inte få söka länge efter saker att se i stadskärnan. Det finns oräkneliga otroliga attraktioner som kommer att hålla dig sysselsatt, exempelvis Santa Barbara-slottet.

Hotell i Pilar de la Horadada

Kom ihåg att boka ditt boende tidigt, eftersom Pilar de la Horadada bara har 12 boenden att välja på. Läs mer om dem i vår reseguide.

Boenden i Pilar de la Horadada erbjuder allt från enklare rum till rum med alla tänkbara bekvämligheter. Om du är ute efter ett billigt hotell kan du boka in dig på Apartamentos Palmera Beach vid Avenida de Francia, 15 eller Aguas Salinas vid Cl Crucero Baleares 2. Om du istället vill skämma bort dig under din semester kan Hotel Lodomar Spa & Talasoterapia eller Thalasia Costa de Murcia vara något för dig. Här kan du slappna av och låta den professionella personalen göra det de gör bäst.