Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Pho Da Ouork

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pho Da Ouork med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pho Da Ouork

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tuy Phong
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pho Da Ouork

Flyg och hotell i Pho Da Ouork

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Pho Da Ouork? Med hjälp av experterna på MrJet kan du boka ett äventyr du kommer att minnas för alltid.

Om du ordnar både flygresa och hotellrum genom oss har du mer pengar att ha roligt för under vistelsen.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell över hela världen. De är dina att välja bland med bara ett fåtal klick. Så sluta tveka och börja arrangera drömsemestern.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du råkar hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vare sig du vill till en pulserande storstad eller en gemytlig vistelse i naturen, så hjälper vi dig att komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pho Da Ouork

Säg hej till Binh Thuan och förbered dig på ett entusiastiskt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Pho Da Ouork.

Pho Da Ouork ligger 1 100 km söder om Hanoi, som är landets huvudstad.

Åk ut till Phan Thiet Beach eller Bai Dai Beach och passa på att ha en avslappnande dag på stranden.

Natursköna attraktioner är alltid spännande, och strax utanför Pho Da Ouork finns det flera stycken. Två av områdets bästa är Tuyen Lamsjön, som ligger 50 km bort, och Nam Cuongs sanddyn, 40 km bort.

Besök området runt omkring Pho Da Ouork med en biltur till Ninh Phuoc eller Phuoc Diem. Ninh Phuoc hittar du 25 km åt öster, och Phuoc Diem hittar du 30 km åt sydöst.

De välbesökta sevärdheterna Xuan Huong-sjön, Da Lats blomsterträdgårdar och Truc Lam Zen munkkloster hittar du strax inpå Da Lat, bara 50 km bort. Boka in en heldag här så hinner du kanske besöka Dalats linbana och Domaine de Marie-kyrkan också.

Gör ett gott intryck på dina värdar genom att memorera vissa uttryck på det nationella språket inför din semester i Pho Da Ouork. Sätt igång med att försöka uttala "Lâu quá không gặp". Det översätts som 'det var länge sedan'. Ytterligare en fras för minnesbanken är Chúc ngủ ngon, som översätts som ”god natt”.

Finns det något bättre sätt att lära känna en plats på än att delta i nationaldagsfirandet? Det brukar vara många evenemang planerade under Vietnam självständighetsdag den 2 september.

När det är dags att säga Xem bạn sau till Pho Da Ouork behöver du inte bli ledsen – platsen finns alltid där och väntar på ditt nästa besök!

Om du ska flyga hem är det en bra idé att planera din väg till flygplatsen på förhand. Från centrum av Pho Da Ouork behöver du resa omkring 85 km till Cam Ranh, som är den närmast belägna flygplatsen.