Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Pho Ballay

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pho Ballay med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pho Ballay

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ninh Sơn
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pho Ballay

Flyg och hotell i Pho Ballay

Är du redo att boka flyg och hotell till Pho Ballay? Med hjälp av experterna på MrJet kan du boka en resa du aldrig kommer att glömma.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och boende samtidigt.

Med allt du vill ha samlat på ett enda ställe är det lättare än någonsin att sy ihop det ultimata äventyret. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över gör att du kan ge dig iväg på nolltid.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Vare sig du vill till en pulserande storstad eller en fridfull by vid kusten, så hjälper vi dig att hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pho Ballay

Vill du resa till Pho Ballay? Vilken slags utflykt du än är ute efter finns det något som skulle passa dig perfekt.

Pho Ballay ligger runt 1 100 km söder om Hanoi, huvudstaden i Vietnam.

Njut av vågorna och lugnet vid Phan Thiet Beach eller Bai Dai Beach .

Ta en biltur till de naturliga attraktionerna alldeles utanför Pho Ballay. Två natursköna platser som är värda ett besök här är Xuan Huong-sjön, som ligger 45 km bort, och Tuyen Lamsjön, som du hittar 40 km bort.

Har du lust att upptäcka trakten runt Pho Ballay? Två omtyckta platser är Ninh Phuoc, 25 km bort, och Phuoc Diem, som ligger 35 km bort.

De omtyckta sevärdheterna Da Lats blomsterträdgårdar, Truc Lam Zen munkkloster och Dalats linbana ligger alldeles i närheten av Da Lat, bara 40 km från Pho Ballay. Se till att ha mycket tid här så hinner du kanske se Domaine de Marie-kyrkan och Cathedral of Da Lat också.

Om du frågar en ivrig resenär kommer hen att säga att det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av din reseupplevelse är att lära sig att säga en del lokala ord och uttryck. Inled med att lära dig säga "Xin chào". Detta betyder 'god eftermiddag'. Du anser kanske att Ăn ngon nhé är lättare att säga? Det betyder ”smaklig måltid”.

Planerar du att vara här runt den 2 september? Då är turen på din sida. Varje år detta datum förenas hela landet för att högtidlighålla Vietnam självständighetsdag.

Innan du packer dina saker och säger Tạm biệt för den här gången, varför inte spendera dina sista semesterpengar på några souvenirer från Pho Ballay?

De centrala delarna av Pho Ballay ligger bara 75 km från Cam Ranh, som är den närmast belägna flygplatsen. Se till att du har ordentligt med extra tid för att hinna dit, så du inte missar incheckningen.