Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till Pedro Régis

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pedro Régis med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pedro Régis

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pedro Régis
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Pedro Régis

Varje globetrotter är helt och hållet unik och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet arrangera den optimala semestern med flyg och hotell till Pedro Régis för dig och dina vänner.

Skulle det sitta bra med mer pengar i plånboken? Du har möjlighet att spara rejält om du bestämmer dig för att fixa både flyg och hotell genom oss.

Med allt du vill ha bara några få klick bort är det enklare än någonsin att arrangera den ultimata semestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell gör att du kan packa och väskan och ge dig av på nolltid.

Behöver du mer uppmuntran? Vi arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketpriser, så om du snubblar över ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Från de mest storslagna städerna till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns upplevelser att upptäcka runtom i hela världen. Det är dags att leta fram passet och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pedro Régis

Din resa till Pedro Régis väntar på dig med en egen, unik charm.

Pedro Régis ligger cirka 1 700 km nordöst om Brasilia, som är landets huvudstad.

Styr kosan till Praia do Jacaré eller Praia do Amor och spendera en mysig dag i solen.

Lagoa Araraquara, 45 km bort, är en utmärkt plats att åka till om du gillar naturliga sevärdheter.

Är det äntligen dags för ett litet äventyr? Då rekommenderar vi Montanhas och Nova Cruz. Dessa omtyckta orter ligger bara 18 km respektive 25 km från Pedro Régis.

När du upplever Pedro Régis kommer ditt besök garanterat bli mer fulländat om du lägger manken till och försöker lära dig ett par lokala ord och uttryck. Försök säga Como está. Det översätts som ”hur mår du?”. Ytterligare en fras som används ofta är "Boa tarde" ('god eftermiddag').

Vill du delta i hyllandet av Brasiliens självständighetsdag? Markera den 7 september i din resekalender och förbered dig på fest!

Innan det är dags att säga Adeus till Pedro Régis kan du se i plånboken om du har lite växel kvar som du kan spendera på några sista resegåvor.

Om du flyger dit och tillbaka kommer du troligtvis att landa på Presidente Castro Pinto Intl. (JPA), som är belägen 65 km från Pedro Régis. Packa din resväska, hitta den bästa resvägen och ställ in alarmet på klockan!