Det kan finnas reserestriktioner för Indonesien med anledning av covid-19.

Resor till Parongpong

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Parongpong med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Parongpong

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Parongpong
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Parongpong

Flyg och hotell i Parongpong

Varje globetrotter är unik och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet skräddarsy den optimala semestern med flyg och hotell till Parongpong för dig idag.

Om du bokar både flyg och hotellrum genom oss får du extra pengar att spendera under vistelsen.

Med en ständigt växande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell har du mycket att välja bland oavsett var du är på väg.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Var och en har sina egna unika semesterdrömmar. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller rafflande äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Parongpong

Det är områden som Parongpong som ger Bandung all sin charm. Är du redo för att upptäcka vad du kan få uppleva här? 1 700 000 människor lever i denna fantastiska stad, och det är ganska självklart varför. När du väl har landat på Husein Sastranegara Intl. och hämtat ditt bagage ska du ta dig 11 km åt norr innan du är framme vid hotellet. Parongpong hittar man 14 km nordväst om innerstaden.

Många av stadens främsta sevärdheter går att hitta i närheten av Parongpong, och Mountain View Golf Course och Dago Pakar sticker verkligen ut ur mängden. Även Villa Isola och Parahyangan Catholic University är sevärdheter du inte får missa, som du dessutom hittar precis runt hörnet. Om du vill uppleva staden från en annan synvinkel ska du planera in ett besök till Cihanjuang 1 och Gegerkalong, som du definitivt inte får missa.

Du hittar ett flertal familjevänliga attraktioner i grannskapet. Kampung Gajah Wonderland och Dago Dreampark kommer att förhindra att småttingarna blir rastlösa.

Hotell i Parongpong

Omkring Parongpong finns det ett stort antal bra boenden att välja på. Men vi har gjort det lite lättare. I vår reseguide kan du hitta fler än 87 populära boenden. Där kan du hitta ett som passar dig perfekt.

Vem säger att utmärkt service måste kosta allt för mycket? Du kan få ett rum för ett bra pris på Arwiga Hotel & Convention och Garden Hostel Dago Bandung. Sedan finns också Padma Hotel Bandung och Marbella Suites Bandung. Dessa lyxigare hotell passar perfekt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.