Resor till Paphos

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Paphos med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Paphos:

Golden Bay Beach Hotel
Frangiorgio Hotel
Hotel Napa Suites - Adults Only
Sun Hall Hotel
Best Western Plus Larco Hotel

Semesterpaket i Paphos på sex till sju nätter

Golden Bay Beach Hotel
Frangiorgio Hotel
Hotel Napa Suites - Adults Only
Sun Hall Hotel
Best Western Plus Larco Hotel

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Paphos

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Paphos
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Paphos

Flyg och hotell i Paphos

Resa är att uppleva nya saker. När du är redo att omfamna de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Paphos, kan MrJet hjälpa dig att hitta de bästa priserna på det du behöver för en underbar semester.

Genom oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotellrum samtidigt.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit så enkelt att få ett break från vardagen.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och råkar du sedan snubbla över ett bättre erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så möter MrJet det och och för tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Från de mest fängslande städerna till de mest fridfulla oaserna. Det finns äventyr att upptäcka över hela vår planet. Idag är dagen att packa väskorna och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Paphos

Upplev nya platser och smaker under din resa till Paphos.

I den här delen av Cypern bor det omkring 36 000 människor.

Om du åker 95 km åt nordöst från Paphos kommer du till huvudstaden i landet, Nikosia. Om du reser 15 km åt norr, kommer du till Kathikas.

Du kan skapa speciella minnen från semestern i Paphos för alla i familjen på Paphos Aphrodite Waterpark.

Oavsett om du vill söka upp solen eller bara se världen passera har Paphos några fantastiska grönområden för dig. Välj mellan Paphos kommunala park eller Eleouthkia-parken.

Här kan du besöka många naturliga platser. En av de bästa är Millomeris-vattenfallet.

Känner du att du behöver andas in lite havsluft? På Coral Bay Beach kan du ta dig en lång promenad och njuta av omgivningen.

Ta på träningsskorna, packa en matbit och gå på upptäcksfärd runt Petra tou Romiou.

Vill du lära dig nya saker? På Limassols vattenmuseum kan du hitta många unika saker och utställningar. Vill du gå på fler utställningar? Då ska du kolla vad som visas på Cyperns medicinmuseum och Cyperns motormuseum.

Det kan vara både förvillande och spännande att se hur pass diversifierade naturens skapelser är. Du kan se dem alla på en och samma plats på Paphos arkeologiska museum.

Lär dig mer om regionens unika arv genom att utforska de intressanta utställningar och föremål som Bysantinska museet har att erbjuda.

Ett sätt att få en djupare förståelse för områdets förflutna är att besöka betydelsefulla, historiska sevärdheter. Besöker du Kungarnas gravar och Paphos arkeologiska park får du chansen att lära dig om historiens Paphos. Om det inte är tillräckligt för att du ska vara nöjd kan det vara värt att ta dig till Kourions ruiner och Panagia Chrysopolitissas kyrka.

Limassol fästning ger intrycket av att höra hemma i sagornas värld. Kom hit och tänk dig hur det måste ha varit att tillbringa alla sina dagar i denna majestätiska byggnad. Kolossiborgen och Pafos fästning är ytterligare två sevärdheter som gör det värt att ta med kameran under din semester i Paphos.

Vare sig du är religiös eller inte lär platser för dyrkan, såsom Agioi Anargyroi-kyrkan och Agios Theodoros-katedralen, vara bland de fridfullaste sevärdheterna du kommer besöka under din resa. Sankta Annas kyrka och Agia Paraskevi kyrka är ytterligare några viktiga platser för tillbedjan du borde ta med i planeringen.

På en resa till Paphos kan du passa på att besöka Pafos fyr, en imponerande byggnad som har uthärdat många stormar. Om det är tillåtet att klättra upp bjuds du på en vacker utsikt över landskapet.

Älskar du shopping? I affärerna på Kings Avenue Mall och MyMall kan du hitta mycket smått och gott både till dig själv och till dina nära och kära.

Känner du för en golfrunda? På Elea Estate Golf Course och Minthis Hills golfbana kan du jobba på greppet, fötternas position och hållningen och öva på putten och svingen.

Paphos har även en del mindre omskrivna attraktioner, som Afrodites bad. Aphrodite Hills Riding Club är ytterligare en lockande sevärdhet att besöka.

Hotell i Paphos

Vi har gjort det lättare för dig att välja ditt perfekta boende i Paphos. Du hittar nämligen mer än 109 av dem i vår reseguide. Lätt som en plätt!

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Paphos. Kings Hotel vid 38, Tombs of the Kings Road och Trianon Guest House vid 99 Makariou III Ave är två bra alternativ för dig som vill lägga pengar på annat. Två andra boenden som kan vara värda att kika på är Paradise Cove Luxurious Beach Villas och Constantinou Bros Asimina Suites Hotel. Dessa lyxigare hotell passar perfekt för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt under sin vistelse.