Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Pang Giong

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pang Giong med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pang Giong

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Đăk Glong
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pang Giong

Flyg och hotell i Pang Giong

Kan du inte sluta drömma om Pang Giong? MrJet är mästare på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Pang Giong.

Om du bokar någon av våra paketresor till Pang Giong, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara pengar.

Det finns inget mer avkopplande än en välplanerad semester. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över kan du enkelt boka nästa äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du råkar snubbla över ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att lyssna till din inre äventyrare? Från pulserande storstäder till oförglömliga äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pang Giong

Är det dags att glömma bort vardagens tristess? Din resa till Pang Giong väntar runt kroken!

Huvudstaden Hanoi ligger ungefär 1 000 km norr om Pang Giong.

Natursköna attraktioner är alltid intressanta, och alldeles utanför Pang Giong finns det flera stycken. Några av de mest omtyckta är Langbiangberget, som ligger 50 km bort, och Cam Ly Waterfalls, som ligger 50 km bort.

Har du lust att upptäcka trakterna runt omkring Pang Giong? Två platser som vi kan rekommendera är Gia Nghia, 30 km bort, och Lam Ha, 35 km bort.

Vill du se Xuan Huong-sjön, Da Lats blomsterträdgårdar och Truc Lam Zen munkkloster? De ligger alldeles i närheten av Da Lat, 55 km från Pang Giong. Passa också på att ta en tur till Dalats linbana och Domaine de Marie-kyrkan när du ända har vägarna förbi.

Rutinerade resenärer gör vanligtvis ett par försök att lära sig en handfull fraser på det nationella språket. Du kommer inse att förmågan att kunna tala med ortsborna inte bara är bekvämt, utan också roligt! Tôi không hiểu översätts till ”jag förstår inte”. Tôi đến từ... (”jag kommer från”) kan vara ytterligare ett uttryck du behöver kunna.

Finns det något bättre sätt att upptäcka en plats på än att bevittna nationaldagsfirandet? Det brukar vara många festliga aktiviteter som arrangeras under Vietnam självständighetsdag den 2 september.

Den bra nyheten är att Pang Giong kommer att finnas kvar, så ditt Xem bạn sau blir inte nödvändigtvis ditt sista!

Behöver du veta var den närmaste flygplatsen är belägen? Det är Buon Ma Thuot (BMV), och du hittar den 70 km från Pang Giong.