Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Padan

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Padan med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Padan

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Padan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Padan

Flyg och hotell i Padan

När du känner för att ta en välbehövlig paus och upptäcka nya saker, kan en resa till Padan vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du hitta de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Padan.

Du får grymma rabatter om du väljer att fixa både flygresa och rum med oss.

Kom bort från vardagen med med ett enda musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 internationella hotell är du alltid nära nya, oförglömliga äventyr.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi ordnar så att du kan uppleva allt från livliga städer till lugna tillflyktsorter. Så packa dina väskor och lyssna på äventyraren inom dig. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Padan

Chào mừng till Padan! En semester i Padan tar dig till regionen Lam Dong och kommer med alla möjliga överraskningar.

Padan ligger runt 1 100 km söder om huvudstaden Hanoi.

Njut av vågorna och den vackra miljön vid Phan Thiet Beach och Hon Rom.

Gillar du vackra omgivningar? Då ska du styra kosan ut till Dambris vattenfall, 45 km från Padan. Och om du har mer tid ska du även passa på att besöka Dong Nais sjöpark, 30 km bort.

Är det dags att vidga vyerna? Di Linh ligger bara 16 km norr om Padan, och Bao Loc finner du 35 km åt nordväst. Ta en tur och se efter vad som finns i området runt omkring.

Har du lust att besöka Xuan Huong-sjön, Da Lats blomsterträdgårdar och Truc Lam Zen munkkloster? Då ska du bege dig till Da Lat, 75 km från Padan. Se till att ta en tur till Dalats linbana och Domaine de Marie-kyrkan när du ändå är i krokarna.

När du reser till Padan kommer ditt besök definitivt bli mycket mer fulländat om du anstränger dig och försöker behärska några lokala ord och uttryck. Du kommer att vara glad att du lärde dig Lên đường bình an, vilket är hur du säger ”ha en trevlig resa”. Ăn ngon nhé, som kan översättas till ”smaklig måltid”, är kanske ett annat uttryck du behöver.

Vietnam självständighetsdag äger rum den 2 september och firas i hela landet. Om du har turen att vara här denna viktiga dag, kommer det att vara svårt att inte ryckas med i uppståndelsen!

När det är dags att åka hem och säga Xem bạn sau till Padan behöver du inte bekymra dig – platsen finns alltid där för att välkomna dig tillbaka!

Tan Son Nhat Intl. (SGN) är den närmast belägna flygplatsen, bara 160 km sydväst om de centrala delarna av Padan. Planera en rutt, packa din kappsäck och sätt på larmet – och se till att du inte trycker på snoozeknappen för många gånger!