Resor till Orange

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Orange med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Orange

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Orange
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Orange

Flyg och hotell i Orange

Varje resenär är unik och du är med all sannolikhet inget undantag från regeln. Låt MrJet arrangera den perfekta semestern med flyg och hotell till Orange för dig idag.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och boende samtidigt.

Om du planerar din semester genom oss finns det inga gränser för hur oförglömlig din vistelse kan bli. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du drömt om.

Med vår prisgaranti behöver du inte oroa dig! Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du föredrar att erövra höjder eller luta dig tillbaka med en cocktail i handen, så kan du lita på oss. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Orange

Avsätt lite tid för Orange, ett område i Orange County som ligger 15 km norr om stadskärnan. John Wayne är den flygplats som ligger närmast, och det är här resan börjar för många besökare. När du väl har hämtat dina väskor från bagagebandet och lämnat ankomstterminalen behöver du bege dig 15 km åt norr för att nå ditt resmål.

Orange är ett paradis för turister. Ett antal av stadens främsta turistattraktioner går att hitta i närheten av det här området, däribland Disney California Adventure® Park och Disneyland® (nöjesanläggning). Avsätt även lite tid till att ta en sväng förbi Discovery Science Center och Crystal-katedralen. Om du vill se Orange County från ett annat perspektiv ska du planera in en utflykt till Villa Park, Kalifornien och Old Towne, som bara väntar på att bli utforskade.

Vill du uppleva minnesvärda upplevelser i stadens centrum? Santa Ana Zoo och Irvine Spectrum Center är fantastiska platser att ha med på listan.

Om du reser med barn kommer de att tycka om ett besök på en av de närliggande roliga attraktionerna. Vans Skate Park, Peters Canyon Regional Park och Village at Orange är de idealiska platserna att springa av sig lite på.

En speciell egenskap denna plats har är dess närhet till allmänna parker. Mitt bland alla aktiviteter finns det många ställen att ta en kort paus på. Irvine Regional Park och Santiago Oaks Regional Park är bra val.

Det finns ingenting bättre än lite märkesshopping. Ta med din börs och åk till Canyon Plaza Shopping Center och Westfield Mainplace.

Vare sig du vill se en rafflande match med Anaheim Ducks eller Los Angeles Kiss eller rocka loss ordentligt är Honda Center dit du borde ta dig.

Hotell i Orange

Hos oss på MrJet finns fler än 55 boenden samlade i vår reseguide. Här kan du lätt välja ditt perfekta boende i Orange.

Som tur är finns det rumspriser för alla plånböcker i Orange. Om du vill spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka in dig på Days Inn Orange (279 S Main St) eller Orange Tustin Inn (639 S, Tustin St). Om du däremot känner för att skämma bort dig själv är Anaheim Vacation Villa - 3 Bedroom House Near Disney och Estate Vacation Homes två utmärkta alternativ.