Resor till Olimpia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Olimpia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Olimpia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Olimpia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Olimpia

Varje resande är unik på sitt sätt och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den perfekta semestern med flyg och hotell till Olimpia för dig idag.

Om du bokar en paketresa till Olimpia, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara en rejäl slant.

Kolla igenom vårt omfattande nätverk av över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du åker kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Alla har sina egna unika semesterplaner. Vare sig dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller nervkittlande äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Olimpia

Det är dags att ta ledigt och resa till den intressanta staden Olimpia!

Det är förstås inte bara byggnader och sevärdheter som gör en stad unik, det är också människorna. I den här delen av Sao Paulo bor det 45 000 invånare.

Olimpia ligger 25 km från Cajobi och 560 km från Brasilia, huvudstaden i landet.

Ligg i gräset och leta efter molnformationer när du besöker Praça Altino Arantes. Det är ett litet nöje som inte kostar någonting!

Ta en stund och njut av de underbara omgivningarna och stillheten på Laranjais varma källor.

Vill du vara i en lugnare plats? Då är stillheten i salarna på Museu de História e Folclore precis vad du behöver.

Ge dig själv en spirituell upplevelse genom en utflykt till Nossa Senhora Aparecida-kyrkan, som är en betydelsefull del av Olimpia och dess religiösa historia.

Det brukar vara en hel del som händer på Praça Rui Barbosa, vilket gör att det är en utmärkt plats för att umgås med lokalborna.

Hotell i Olimpia

Olimpia har enbart ett fåtal boenden att välja mellan. Så glöm inte att boka i god tid. Du kan hitta mer information i vår reseguide.

Om du vill åt ett enkelt rum utan överflöd är Pousada Palace Nook på Rua Silvio Salvador Covello, 41 a ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service till ett relativt lågt pris är Agua Viva Hotel på Av. Aurora Forti Neves, 350. Om du istället vill skämma bort dig under din vistelse kan Celebration Resort Olimpia eller Royal Thermas Resort & SPA vara perfekt för dig. Här kan du koppla av och låta den erfarna personalen göra det de gör bäst.