Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Olgii

Under din resa till Olgii kan du uppleva hela Mongoliet och dess förtjusande skogar och floder.

Flyg och hotell i Olgii

När tiden är inne att ta en välbehövlig paus och upptäcka nya saker, kan en resa till Olgii vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Olgii.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell samtidigt.

Föredrar du din frukost serverad vid poolen? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över att söka bland, har du världen för dina fötter.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Alla har vi våra egna unika reseambitioner. Vare sig dina inkluderar avkopplande lyx vid stranden eller fantastiska äventyr kan vi hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Olgii

Olgii ligger runt 1 250 km väster om Ulaanbaatar, landets huvudstad.

Om du är ute efter att få komma ut och röra på dig under semestern kan du ge dig an regionens skridskoåkning. Annars kanske terrängcykling är ett bättre alternativ? Vad du än väljer kommer du garanterat ha riktigt roligt.

Om du börjar känna dig stressad kan du ta dig ut i det fria och prova på cykelturer. Annars kanske fiske från land vore något för dig.

Ge dig iväg på ett riktigt äventyr tillsammans med en kunnig guide och andra likasinnade resenärer. Det finns nämligen gott om alternativ att välja mellan i regionen, till exempel guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer.

De flesta gillar att bo nära vattnet, oavsett om de vill befinna sig i, på eller i närheten av det. Varför inte tillföra lite spänning till din semester med bad eller kanotpaddling?

Det är när snön har fallit som det roliga börjar. Varför inte ta på dig jackan och vantarna och testa snowboarding eller skidåkning?

Det är häpnadsväckande hur mycket det finns att göra när du besöker områdets konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar. Avvara en eftermiddag och njut av allt vad de har att erbjuda.

Om du skulle fråga människorna som bor här om aktiviteter i det omkringliggande området, skulle de troligtvis föreslå några fascinerande utomhusutställningar.

Upptäck regionens historia genom att ta dig till några närliggande ruiner, historiska stadsdelar och historiska palats. Om du inte får tag i någon guide ska du se till att läsa på lite i förväg.

Du måste inte tro på högre makter för att kunna uppskatta de tempel och kloster som ligger i anslutning till Olgii. Lär dig mer om den lokala trosuppfattningen och hitta sinnesro när du ändå är igång.

Mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar det bästa ett land har att erbjuda. Se till att hänga med på firandet under Mongoliets självständighetsdag den 11 juli.

Den närmaste flygplatsen är Khovd, 170 km från Olgii. Se till att du lämnar mycket tid att hinna dit.

Karta

Olgii - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Dostyk Hotel

Dostyk Hotel

A - 2, MJS tower 7th floor, Olgii, Bayan-Ulgii
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger centralt.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma