Resor till Oamaru

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Oamaru med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Oamaru

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Oamaru
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Oamaru

Flyg och hotell i Oamaru

Vare sig du drömmer om att åka till Oamaru för en weekendresa eller för en längre vistelse kan MrJet boka flyg och hotell till Oamaru, så att resan blir perfekt för just dig.

Vill du ha mer fickpengar? Du har möjlighet att spara rejält genom att välja att boka både flygbiljetter och boende med oss.

Med en stor samling på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden är alternativen oändliga oavsett var du vill åka.

Med vår prisgaranti kan du känna dig trygg! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter att du har bokat med oss, så garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden.

Nu har du chansen att börja checka av din bucket list. Oavsett om du vill åka till vinterlandskap eller heta ökenlandskap hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Oamaru

Boka din resa till Oamaru och upplev en stad full av unika platser och upplevelser.

Visste du att 13 000 människor bor i den här delen av Otago? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan börjar närma sig sitt slut.

Oamaru ligger inte så långt från Awamoa, som ligger 6 km åt söder. Wellington, huvudstaden i landet, ligger 520 km åt nordöst.

Vill du ha något att göra med barnen? Alla i familjen kommer att ha roligt på Oamaru Blue Penguin Colony.

Du måste inte vara barn för en utflykt till parken. Sträck ut dina ben eller träna på din yoga när du besöker Oamaru Gardens.

Få saker är så avkopplande som en dag på stranden. Ta med solglasögonen och besök Bushy Beach för lite badterapi.

Ge dig själv lite egentid och åk till Moeraki Boulders eller Shag Point Scenic Reserve. Här kan du sitta och njuta av lugnet i flera timmar.

Köp en kaffe och spendera dagen med att vandra runt i de olika utställningar som Forrester Gallery och Grainstore Gallery erbjuder. De är fulla av spännande konstverk och har något för alla smaker.

Utforska stadens förflutna med ett besök på North Otago Museum. Museets föremål, utställningar och bilder berättar om de människor och händelser som har format denna stad till det den är idag.

Om du vill kunna uppskatta områdets historia kan du ta dig till Totara Estate och Janet Frame House på resor till Oamaru.

Moeraki Lighthouse är en ståtlig byggnad som du inte kan missa. Den restes för att hjälpa sjömän och deras fartyg genom okända vatten.

Ta en shoppingrunda i affärerna på Whitestone Cheese Factory. Här finns mycket smått och gott, och om du vill vila en stund kan du slå dig ner med en kopp kaffe.

Under din vistelse, varför inte upptäcka några av platserna som inte finns med på allas lista? Du kommer sannolikt inte att behöva armbåga dig fram bland alltför många resenärer på Macraes guldgruva. Alternativt kan du styra kosan mot Woolstore Complex.

Hotell i Oamaru

På MrJet tycker vi om när saker och ting är enkla. Därför kan du lätt boka ett idealiskt boende med hjälp av vår reseguide. Vad väntar du på?

Pen-y-bryn Lodge och Highway House B and B rekommenderas av många resenärer vilket gör det väldigt enkelt för dig att hitta ett bra hotell.