Resor till Novosibirsk

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Novosibirsk med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Novosibirsk

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Novosibirsk
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Novosibirsk

Flyg och hotell i Novosibirsk

Drömmer du om att åka till Novosibirsk? Det hjälpsamma teamet på MrJet kan ordna med allt från biluthyrning och guidade rundturer till flyg och hotell i Novosibirsk.

Vill du ha mer fickpengar? Du har möjlighet att spara stort genom att välja att boka både flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Kolla vårt omfattande utbud av över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du åker kan du resa med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Alla har sina egna unika resedrömmar. Vare sig dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller rafflande äventyr vill vi hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Novosibirsk

Upptäck de många sevärdheterna i Novosibirsk, en stad som som har något för alla.

Det är förstås inte bara sevärdheterna som gör en stad speciell, det är också människorna. Här bor det 1 400 000 invånare.

Novosibirsk ligger 12 km från Kudrjashevskij och 2 800 km från Moskva, landets huvudstad.

Här finns det massor av nöjen för hela familjen. Barnen kommer definitivt inte att bli besvikna på Center för ungdomskultur och nöje och Wonder Park Galileo.

Är barnen nyfikna på djur? Ta med dem på en utflykt till Novosibirsk djurpark, där de kommer att upptäcka hur djuren beter sig, vilka ljud de gör och mycket mer.

Kasta en boll till varandra, öva på ditt handstående eller bara observera molnen som glider förbi när du besöker Central Park eller Revolutionens hjältars torg.

På Sibiriska björkbarkmuseet och Sibiriska militärdistriktets historiska museum kan du se flera lärorika utställningar. Hör med den vänliga personalen om museets gruppturer. Nikolaj Rjorichs Museum och Västsibiriska järnvägsmuseet är också två populära sevärdheter som du inte får missa.

De fantastiska konstverken i utställningarna som Novosibirsk State Museum och Statliga konstmuseet i Novosibirsk ståtar med kommer garanterat att få dig att känna dig inspirerad.

Du kommer lämna Novosibirsk War Memorial och Trafikljusmonument med en djupare förståelse för områdets kultur och historia.

När du vandrar runt i Novosibirsk kommer du förmodligen stöta på Första bron över Ob. Denna uråldriga bro byggdes för länge sedan och kommer förmodligen stå kvar i hundratals år.

Ge ny energi åt din själ genom en liten utflykt till Alexander Nevskijs katedral och Himmelfärdskyrkan, två historiskt viktiga religiösa sevärdheter.

Ett riktigt bra sätt att komma Novosibirsk in på djupet är att tillbringa lite tid på stadens livfulla offentliga platser. Hitta ett bra ställe på Pervomaiskytorget eller Lenintorget där du kan iaktta livet i vardagen. Om du vill lära dig lite mer om Novosibirsk ska du även besöka Karl Marx torg.

Avsluta dagen med att gå på en av de rekommenderade föreställningarna på Novosibirsk Opera and Ballet Theatre (Operahus) eller Globusteatern. Och om du känner för att se mer ska du även undersöka vad som händer på Novosibirsks statliga teater och Na Levom Beregus stadsteater.

Under din vistelse, varför inte åka till några av platserna som inte står med på de flesta besökares lista? Du kommer förmodligen inte att möta särskilt många resande på Regionala forskningsbiblioteket i Novosibirsk. Järnvägens kulturpalats utgör ytterligare en intressant plats värd ett besök.

Hotell i Novosibirsk

Tack vare vår reseguide kan du enkelt hitta massor av rekommenderade boenden samlade på ett och samma ställe. Med fler än 29 stycken att välja på i Novosibirsk hittar du säkert ett som passar just dig.

Här finns boenden för både backpackers och de som är på lyxsemester. Om du har en budget att hålla kan du boka in dig på Uyutnaya Hotel eller Dostoevsky Hostel. Om du däremot är en sådan person som vill unna dig lite när du är på semester skulle DoubleTree by Hilton Novosibirsk eller Boutique Hotel Nord Castle passa dig bättre.