Resor till Newburgh

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Newburgh med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Newburgh

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Newburgh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Newburgh

När du är äntligen är redo att ta en välbehövlig paus och uppleva nya äventyr, kan en tur till Newburgh vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Newburgh.

Spara pengar när du bokar flyg och boende tillsammans.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du hittar dem med några få klick. Dags att sluta förhala och börja planera den ultimata resan.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och för tillbaka skillnaden.

VI hjälper dig att hitta äventyraren inom dig! Vare sig du vill upptäcka det spännande undervattenslivet eller njuta av utsökt mat och dryck, så ordnar vi det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Newburgh

Ta en paus från vardagslivet och planera en resa till Newburgh.

I det här området bor det omkring 29 000 människor.

Huvudstaden i New York, Albany, ligger 130 km från Newburgh, medan Fishkill ligger 11 km bort.

Här finns det massor av nöjen för familjen. Barnen kommer definitivt inte att bli besvikna på Orange County Fairgrounds och Castle Fun Center.

Om du älskar ett fint vin, missa inte chansen att skämma bort dina smaklökar när du besöker Brotherhood Winery och Warwick Valley Winery and Distillery under semestern i Newburgh. Demarest Hill Winery och Palaia Vineyards Winery är två andra favoritstopp där du kommer att få mera ingående kunskaper om regionens vinindustri.

Rulla ut en filt och titta på molnen som rullar förbi i grönskande oaser som Algonquin Park och Cronomer Hill Park. Här kan du njuta av en liten paus efter att du besökt Pine Island Town Park och Mary H Harriman Memorial Park.

Ta in fåglarnas kvitter kring Arrow Park Lake and Lodge.

Du har förmodligen redan varit till områdets bästa shoppingcenter och turistattraktioner, men kom ihåg att Newburgh har massor av vackra naturreservat också. Bear Mountain State Park och Sterling Forest State Park är två som är värda ett besök. Vill du ladda batterierna mer? Då måste du se den fantastiska naturen vid Thomas Bull Memorial Park och Fishkill Ridge.

På West Point Museum och National Purple Heart Hall of Honor och du gå runt bland massor av lärorika utställningar. Fråga den trevliga personalen om deras speciella evenemang. Harness Racing Museum and Hall of Fame och Motorcyclepedia Museum är också två museer som rekommenderas i området.

För en lärorik utflykt, besök Hudson Highlands Nature Museum. Här får du veta mer om många konstiga och underbara föremål.

När det kommer till gallerier har konstälskare många olika att välja mellan. Dia Beacon är bara ett av alternativen. Efter ditt besök där kan du ta dig till de unika utställningarna som Ann Street Gallery och Strazza Art Gallery erbjuder.

Vandra genom utställningar fulla av historiska föremål, berättelser och bilder som talar om regionens spännande historia under ett besök till Fort Decker Museum of History.

Är du nyfiken på historiska Newburgh? Bege dig då till New York Military Academy och Museum Village. Om du har tid över borde du också försöka hinna med Washington Headquarters och Madam Brett Homestead.

Om du råkar gå förbi Tri-States Rock eller Witness Monument under din resa till Newburgh ska du se till att du stannar och reflekterar en liten stund. Du kan även lära dig mer om dessa unika byggnaders historia.

Passa på att fynda på Woodbury Common Premium Outlets eller Galleria at Crystal Run. Där kan du hitta allt du behöver. Och du får inte heller missa Soons Orchards om det finns gott om tid.

Tycker du om en trevlig utekväll med bra underhållning? Då ska du boka in en kväll på Ritz Theater och Eisenhower Hall Theater. Tycker du att det skulle vara roligt att se mer? Då ska du undersöka vad som står på programmet på Paramount Theatre också.

När du kommer till nya platser, kom då ihåg att det är ibland är de mer blygsamma attraktionerna som du kommer att minnas mest när du väl kommer hem. Två platser som faller inom den kategorin här är Orange County Choppers och Storm King Art Center. Hudson River Adventures och The Golf Club at Mansion Ridge är ytterligare två platser att överväga.

Hotell i Newburgh

Ska du äntligen åka till Newburgh? Här finns det bara några få boenden tillgängliga, så se till att du bokar i god tid. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade boenden kommer den erfarna personalen se till att du får en underbar vistelse. The Roundhouse och Courtyard by Marriott Newburgh Stewart Airport är värda ett besök.