Resor till New Brighton

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till New Brighton med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i New Brighton

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i New Brighton
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i New Brighton

Flyg och hotell i New Brighton

Vare sig du drömmer om att åka till New Brighton för en weekendresa eller för en längre resa kan MrJet boka flyg och hotell till New Brighton, så att din vistelse blir perfekt för just dig.

Skulle det sitta bra med mer pengar att spendera? Du kan spara rejält om du väljer att ordna både flygbiljetter och hotell genom oss.

Inte mycket i livet är mer avkopplande än en välplanerad resa. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen har du alltid nära till nästa oförglömliga äventyr.

Behöver du mer uppmuntran? Vårt team arbetar hårt för att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du råkar snubbla över ett erbjudande som slår vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från de lyxigaste städerna till de mest stillsamma byarna. Det finns upplevelser att upptäcka i världens alla hörn. Idag är dagen att packa väskorna och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till New Brighton

Det är platser som New Brighton som ger Christchurch sin karaktär. Vill du ta reda på vad denna del av staden har att erbjuda? 360 000 människor är bosatta i denna populära stad, och du kommer snart förstå varför! När planet har landat på Christchurch Intl. och hämtat ditt bagage ska du ta dig 15 km åt öster innan du är framme vid hotellet. New Brighton hittar man 8 km öster om innerstaden.

Några av stadens mest populära turistattraktioner går att hitta i närheten av New Brighton, och New Brighton Beach och Mona Vale sticker verkligen ut ur mängden. Även Canterbury Museum och Christchurch Botanic Gardens är platser du bara måste se, som dessutom ligger på bekvämt avstånd. Under din vistelse kanske du ska svänga förbi några andra områden för att se allt vad Christchurch har att erbjuda. Waimairi Beach och Avonside är två populära förslag som inte ligger särskilt långt bort.

Oavsett om det är din första resa hit eller du har återvänt för att utforska några favoritplatser, så lär du få svårt att få tråkigt. I synnerhet när Christchurch är full av fantastiska sevärdheter som Riccarton House.

Hotell i New Brighton

Hitta det idealiska boendet med hjälp av vår reseguide. Här hittar du nämligen över 52 boenden i New Brighton samlade.

Vare sig du är ute efter ett enklare boende eller ett riktigt lyxhotell har den här staden mycket att erbjuda. På Point Break Backpackers (6 Union Street New Brighton) och Kiwi Group Accommodation - Gloucester (256 Gloucester Street) får du utmärkt service för ett rimligt pris. Om du istället vill skämma bort dig riktigt ordentligt under din vistelse kan Heritage Christchurch eller Novotel Christchurch Cathedral Square vara något för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den professionella personalen göra det de gör bäst.