Resor till Napier

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Napier med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Napier

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Napier
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Napier

Flyg och hotell i Napier

Drömmer du om Napier? Det hjälpsamma teamet på MrJet är mästare på allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Napier.

Alla älskar ett bra erbjudande! När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum med oss har du möjlighet att spara en rejäl slant.

Med allt du vill ha på ett enda ställe är det hur enkelt som helst att planera drömresan. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över gör att du kan lämna gaten tidigare än du tror.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Låter det bra?

Oavsett om du är ute efter en pulserande storstad eller en lugn oas, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Napier

Att upptäcka en ny plats är alltid en rolig upplevelse, så varför inte boka en resa till Napier?

Ofta är det invånarna i en stad som gör den unik. I den här delen av Hawke's Bay bor det cirka 57 000 personer.

Om du reser 270 km åt sydväst från Napier når du huvudstaden i landet, Wellington. Om du reser 15 km åt nordväst, kommer du till Eskdale.

Har barnen överskottsenergi? På Onekawa Aquatic Centre kommer de säkert att roa sig ett bra tag.

Genom glaset kan du titta på de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på National Aquarium of New Zealand.

Känner du till skillnaden mellan en shiraz och en cabernet sauvignon? Oavsett om du är en vinsamlare eller en nybörjare som helt enkelt tycker om en fantastisk droppe, kommer du att lära dig om de lokala smakerna när du besöker Church Road vingård och Trinity Hill på din semester i Napier. Mission Estate vingård och Clearview Estate är två andra välkända stopp där du kommer att få mera kunskaper om regionens vinindustri.

Du behöver inte vara en trädgårdsentusiast för att uppskatta de kreativa trädgårdsarrangemangen och välansade rabatterna när du besöker Napier Botanical Gardens. Ta en promenad på de slingrande stigarna och fråga om det finns några föredrag.

Du måste inte vara barn för att vilja besöka parken. Sträck ut dina ben eller yoga när du besöker Centennial Gardens.

Det är alltid en bra idé att fråga personer på plats om hjälp. Oavsett vad du söker efter, finns den hjälpsamma personalen vid Napier Visitor Information Centre alltid där för att visa dig rätt.

Känner du att du behöver andas in lite havsluft? På Napier Beach kan du sätta dig i solen och njuta av omgivningen.

Ta på dig vandringsskorna, packa ner något att äta och upptäck Cape Kidnappers.

National Tobacco Company Building och Pania of the Reef erbjuder besökare den perfekta möjligheten att uppleva stadens förflutna. Napier Prison kan också vara ett utmärkt alternativ för dig som vill fortsätta ditt historiska äventyr.

Bluff Hill Domain Lookout är ett imponerande landmärke som definitivt kommer vara motiv på dina mest älskade kort från resan.

Söker du efter den bästa presenten? Då ska du se vad som finns i affärerna på Opossum World.

Ta reda på vilka evenemang som äger rum på Stadsteatern under din resa. Här kan du njuta av många populära shower.

Är du ivrig att se allt som den här platsen har att erbjuda? Ahuriri Estuary är en av attraktionerna som du kanske inte har varit vid.

Hotell i Napier

Välj ditt idealiska boende med hjälp av MrJet. Här kan du hitta över 52 boenden i Napier på ett ställe.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade hotell kommer den erfarna personalen se till att du får en fantastisk vistelse. The Dome och McHardy Lodge är värda att kika på.