Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Nantes

Vill du byta vardagsstressen mot äventyr och inspiration? Nu är det dags att förverkliga dina drömmar om att resa till Nantes.

Flyg och hotell i Nantes

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Nantes till alla minnesvärda äventyr under vistelsen så att din resa till Nantes blir precis så som du önskar.

Nu kan du spara stort genom att boka flygbiljetter och hotell med oss.

Om du bokar genom oss finns det inga gränser för alla spännande upplevelser du kommer att få. Med en global databas på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell kan du få allt du föreställt dig.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du kan hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Från de trendigaste städerna till de lugnaste byarna. Det finns upplevelser att utforska över hela vår jord. Det är dags att packa väskan och komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Nantes

Att träffa nya människor är en av de bästa delarna med att resa, och med 280 000 invånare som bor i den här delen av Loire-Atlantique kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Om du reser 340 km åt nordöst från Nantes når du huvudstaden i landet, Paris. Om du reser 10 km åt öster, kommer du till Haute-Goulaine.

Du måste inte vara en trädgårdsentusiast för att bli inspirerad av de underbara botaniska arrangemangen och välansade gräsmattorna när du besöker Jardin des Plantes. Ta en promenad längs de slingrande stigarna och kolla om det finns några föredrag.

Från att spela boll till att koppla av i gräset, det finns alltid flera skäl att besöka en grönskande park som Île de Versailles eller Parc du Grand-Blottereau. Du kan också gå ut och sträcka på benen när du besöker Manoir de la Begraisiere eller Japansk trädgård.

Har du lessnat på att gå runt i affärer? Ha ett äventyr i naturen! La Maison du Lac de Grand-Lieu är ett imponerande område med en oslagbar natur.

Vill du utforska nya eller gamla saker? På Jules Verne Museet kan du hitta flera unika utställningar och saker. Vill du se några museum till? Då ska du undersöka vad som händer på Louis de Funes-museet och Musée du Vignoble Nantais .

Man behöver inte vara forskningsresande för att bevittna alla fantastiska under som finns i världen, i synnerhet när man har Muséum d'histoire naturelle de Nantes. Rummen här är fullpackade med sällsynta arter och intressanta artefakter.

Fördjupa dig i de intressanta samlingarna som Musée des Beaux Artes har att erbjuda. Be om att få lära dig mer om konstnären ifall du gillar ett särskilt konstverk.

Minnesmärket över slaveriets avskaffande är ett bra alternativ för dig som vill veta mer om historiens Nantes.

Hertigarna av Bretagnes slott ser ut att komma från en folksaga. Titta förbi och föreställ dig hur det måste ha varit att växa upp i denna pampiga borg. Chateau de la Gournerie och Clisson slott är två andra platser som är precis lika imponerande att uppleva under din semester i Nantes.

Vare sig du är troende eller inte lär platser för tillbedjan, såsom Nantes-katedralen och Eglise Notre-Dame de Bon Port, vara bland de mest rogivande sevärdheterna du kommer besöka under resans gång. Kyrkan i Saint Hermeland och Saint-Mars-du-Déserts kyrka är två andra platser med historisk betydelse.

Nantes har en mängd allmänna platser, och det råder ingen tvekan om att man hade invånarnas bästa i åtanke när man utvecklade staden. Du kommer att känna dig som en lokalbo när du rör dig genom folksamlingen på Place Royale och Place du Marechal Foch. Ta även en sväng förbi Place du Commerce och Place du General Mellinet, framför allt om det pågår något fascinerande kulturellt evenemang.

Merparten av de som besöker Nantes placerar Atlanpole (teknikcenter) högst upp på listan över saker att se. Se därför till att avsätta lite tid för ett besök så att du inte går miste om något.

Boka in en eftermiddag för att se vad som finns i affärerna på Passage Pommeraye och Atlantis Shoppingcenter. Här kan du hitta allt möjligt, som kläder och presenter.

Glöm bort vardagens bekymmer och njut av en show på Zenith de Nantes eller Graslin-teatern. Om du har mer tid kan du även ta reda på vilka föreställningar som visas på L'Odyssee.

Det är ofta de mer okända attraktionerna på ett resmål som döljer flest överraskningar. Med det i åtanke bör du kanske överväga att besöka Les Machines de l'île (Nantes), Le Lieu Unique (kulturcenter) och Beaujoires blommiga park.

Hotell i Nantes

Är det äntligen dags att hitta ett boende i Nantes? I vår reseguide hittar du massor av rekommenderade boenden. Se bara till att du bokar tidigt.

Du behöver inte spendera allt för mycket för en natt i Nantes. Hôtel Duquesne vid Cours Des 50 Otages 12 Allee Duquesne och Kyriad Nantes Centre Graslin vid 9 rue Marechal de Lattre de Tassigny är två alternativ för dig som vill komma undan billigt. Vill du kanske hellre unna dig något? Den erfarna personalen på Sozo Hotel och Radisson Blu Hotel Nantes kan se till att du får precis det du är ute efter.

Karta

Nantes - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Cerise Nantes Atlantis

Cerise Nantes Atlantis

12, Rue De La Johardiere, Saint-Herblain, Loire-Atlantique
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta boende i Saint-Herblain ligger mindre än 3 km från Atlantis Shoppingcenter, Kyrkan i Saint Hermeland och Zenith de Nantes. Manoir de la Begraisiere och ...

  Cerise Nantes Atlantis638 kr

  5 juni - 6 juni

  Cerise Nantes Atlantis638 kr
  The Originals City, Hôtel Novella, Nantes Centre Gare (Inter-Hotel)

  The Originals City, Hôtel Novella, Nantes Centre Gare (Inter-Hotel)

  38 rue Richebourg, Nantes, Loire-Atlantique
   2.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Richebourg - Saint-Clément ligger 0,3 km från Le Lieu Unique (kulturcenter) och 2,6 km från Les Machines de l'île (Nantes). Hertigarna av Bretagnes ...

   The Originals City, Hôtel Novella, Nantes Centre Gare (Inter-Hotel)678 kr

   3 juni - 4 juni

   The Originals City, Hôtel Novella, Nantes Centre Gare (Inter-Hotel)678 kr
   Residhome Nantes Berges de la Loire

   Residhome Nantes Berges de la Loire

   3 allée Jacques Berque, (31 quai Malakoff), Nantes, Loire-Atlantique
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta boende i Vieux Malakoff ligger 0,7 km från La Cite Nantes Event Center och 3,1 km från Les Machines de l'île (Nantes). Le Lieu Unique (kulturcenter) och ...

    Residhome Nantes Berges de la Loire761 kr

    7 juni - 8 juni

    Residhome Nantes Berges de la Loire761 kr
    Zenitude Hôtel-Résidences Nantes - La Beaujoire

    Zenitude Hôtel-Résidences Nantes - La Beaujoire

    2 rue des Citrines, Chemin du chateau de l'Aubiniere, Nantes, Loire-Atlantique
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta boende med miljövänlig profil i Beaujoire ligger mindre än 5 km från Stade de la Beaujoire, Beaujoires blommiga park och Parc des Expositions de Nantes ...

     Zenitude Hôtel-Résidences Nantes - La Beaujoire 570 kr

     14 juni - 15 juni

     Zenitude Hôtel-Résidences Nantes - La Beaujoire 570 kr
     Appart T4 parc de Procé

     Appart T4 parc de Procé

     12 rue des sept maires charette, Nantes
       
       

      Denna lägenhet i Dervallières - Zola ligger 1,1 km från Place du General Mellinet och mindre än 5 km från Les Machines de l'île (Nantes) och Atlantis Shoppingcenter. ...

      Radisson Blu Hotel Nantes

      Radisson Blu Hotel Nantes

      6, Place Aristide Briand, Nantes, Loire-Atlantique
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Nantes ligger mindre än 2 km från Passage Pommeraye och Les Machines de l'île (Nantes). Graslin-teatern och Place ...

       Radisson Blu Hotel Nantes852 kr

       14 juni - 15 juni

       Radisson Blu Hotel Nantes852 kr
       Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport

       Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport

        1.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i Reze ligger 3,5 km från Saint Jacques sjukhus och 3,6 km från Les Machines de l'île (Nantes). Nantes-universitetet och Hotel Dieu Hospital ligger ...

        Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport377 kr

        3 juli - 4 juli

        Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport377 kr
        Hotel Belfort

        Hotel Belfort

        1 Rue De Belfort, Nantes, Loire-Atlantique
         3.0 av 5.0
          
          

         Detta hotell i Centrala Nantes ligger 0,4 km från La Cite Nantes Event Center och 2,4 km från Les Machines de l'île (Nantes). Le Lieu Unique (kulturcenter) och ...

         Hotel Belfort691 kr

         3 juli - 4 juli

         Hotel Belfort691 kr
         Maisons du Monde Hôtel & Suites

         Maisons du Monde Hôtel & Suites

         2 bis rue de Santeuil, Nantes, Loire-Atlantique
          4.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i Centrala Nantes ligger mindre än 2 km från Passage Pommeraye och Les Machines de l'île (Nantes). Graslin-teatern och Cours Cambronne ligger också ...

          Maisons du Monde Hôtel & Suites886 kr

          12 juni - 13 juni

          Maisons du Monde Hôtel & Suites886 kr
          Hotel Voltaire Opera Nantes Centre

          Hotel Voltaire Opera Nantes Centre

          10 rue Gresset, Nantes, Loire-Atlantique
           3.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell med miljövänlig profil ligger i Centrala Nantes, nära Cours Cambronne och Passage Pommeraye. Les Machines de l'île (Nantes) och Hertigarna av Bretagnes ...

           Hotel Voltaire Opera Nantes Centre 730 kr

           14 juni - 15 juni

           Hotel Voltaire Opera Nantes Centre 730 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma