Resor till Namlea

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Namlea med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Namlea

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Moluckerna
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Namlea

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Namlea till alla magiska äventyr under vistelsen så att din semester i Namlea blir precis så som du önskar.

När du bokar både flygresa och boende med oss har du mer pengar till sevärdheter och aktiviteter.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell över hela världen, har det aldrig varit lättare att få en paus från vardagen.

Behöver du fortfarande lite mer uppmuntran? Vårt team gör allt för att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du snubblar över ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från städerna som aldrig sover till de mest ostörda oaserna. Det finns upplevelser att upptäcka i varje hörn av världen. Det är dags att ta fram resväskan och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Namlea

Är du redo att leka upptäcktsresare? En resa till Namlea kommer med allt vad Malukuöarna har att erbjuda, inklusive dess ljuvliga stränder, aktiva vulkaner, slocknade vulkaner och sandstränder. Du kan behöva lämna de vanliga turiststråken, men det är det värt.

Namlea ligger runt 2 300 km öster om huvudstaden Djakarta.

Har du lust att utforska trakten runt Namlea? Två platser som vi kan rekommendera är Waspait, 60 km bort, och Namrole, som ligger 75 km bort.

Strandpromenader är ett utmärkt sätt att koppla av efter en vecka full av sightseeing. Om du vill spendera mer tid ute i naturen kanske du vill prova på soldyrkan också?

Det finns många möjligheter att komma ut i vattnet i Malukuöarna. Här erbjuds nämligen allt från bad till snorkling. Glöm inte solkrämen!

Ta en närmare titt på regionens historiska museer. De är passande platser att söka skydd på när himlen täcks av grå moln.

Om du är ute efter en utomhusaktivitet som hela familjen kommer att gilla, ska du passa på att besöka några av lokalområdets utomhusmarknader.

Bekanta dig med områdets historia genom en utflykt till några närliggande traditionella byar och fästningar. Om det inte finns någon turistguide tillgänglig ska du se till att göra lite egna efterforskningar.

Lär dig mer om områdets religion eller hitta din inneboende andlighet genom ett besök vid några av de moskéer du kan hitta i närområdet kring Namlea.

Vill du engagera dig i firandet av Indonesiens självständighetsdag? Stryk under den 17 augusti i din kalender och förbered dig för fest!

Med lite planeringsarbete ska det inte vara så svårt att köra till Pattimura, som är den närmaste flygplatsen. Den ligger cirka 120 km sydöst om centrum av Namlea.