Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Nagpur

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Nagpur med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Nagpur

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nagpur
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Nagpur

Vare sig du vill åka till Nagpur för en weekendresa eller för en längre resa kan MrJet boka flyg och hotell till Nagpur, så att vistelsen passar just din stil.

Vem tackar nej till ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss har du möjlighet att spara en rejäl slant.

Med allt du vill ha på ett ställe har det aldrig varit lättare att sy ihop drömsemestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell innebär att du kan ge dig av tidigare än du tror.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att bejaka äventyrslusten inom dig? Från exotiska och färgstarka städer till oförglömliga äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Nagpur

Boka en resa till Nagpur, en destination full av spännande sevärdheter.

Visste du att omkring 2 200 000 människor bor i den här staden? Du kommer helt säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan börjar närma sig sitt slut.

Nagpur ligger inte så långt från Khāpri, som ligger 12 km åt söder. New Delhi, landets huvudstad, ligger 850 km åt norr.

Minns du senaste gången du njöt av picknick i en park? Ät, drick och gläds åt både god mat och trevligt sällskap när du besöker Mangalwaditrädgården.

Sevagram är en av stadens mest imponerande historiska sevärdheter. Om du vill få en inblick i regionens förflutna är ett besök dit något du inte får missa.

Ta dig till Sitabuldi Fort och lär dig om varför byggnaden var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot de tjocka murarna är det inte svårt att föreställa sig de otäcka strider som utkämpades under dina fötter.

Ge dig själv ett litet spirituellt andrum genom en utflykt till Ram Mandir, som är en viktig del av Nagpur och dess religiösa historia.

Hotell i Nagpur

Se till att boka boende i Nagpur meddetsamma. Med bara 11 boenden att välja på är risken stor att de blir uppbokade om du väntar. Läs mer i informationen som finns i vår reseguide.

Letar du rekommenderade boenden? Radisson Blu Hotel Nagpur och The Pride Hotel Nagpur är förträffliga hotell när det kommer till att erbjuda bra service och underbara sängar.