Resor till Nadi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Nadi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Nadi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nadi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Nadi

Resa handlar om att samla nya upplevelser. När du är redo att unna dig själv de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Nadi, kan MrJet hjälpa dig att hitta den bästa dealen på allt du behöver för en oförglömlig resa.

Vem kan stå emot ett bra erbjudande? Om du bokar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss har du möjlighet att spara en rejäl slant.

Föredrar du frukost vid poolen och middag på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen att välja mellan, är vad som helst möjligt.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet nu och hittar ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Från de lyxigaste städerna till de mest ostörda oaserna. Det finns äventyr att upptäcka i varje hörn av världen. Idag är dagen att packa väskan och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Nadi

Nadi är kanske det perfekta resmålet för dig? Boka en resa till Nadi och upptäck alla sevärdheter.

Folkmängden i den här staden är på 42 000.

Landets huvudstad, Suva, ligger 110 km öster om Nadi. Viseisei ligger 13 km åt norr.

Platser som Garden of the Sleeping Giant (Den sovande jättens trädgård) är viktiga för att bevara naturen. Den utbredda växtsamlingen som finns här är fascinerande.

Inget är bättre än en dag på stranden. Lägg ner solglasögonen och åk till Wailoaloa Beach för lite sol och bad.

Känner du att du behöver lite egentid ute i det fria? Ladda dina batterier med ett besök till Sabeto Hot Springs and Mud Pool, ett populärt naturreservat i regionen.

Om du ser fram emot att få en bättre förståelse för den lokala religionen kan du ge dig ut på en pilgrimsresa till Sri Siva Subramaniya-templet.

Har du mycket plats kvar i väskan? Då kan du fylla den med presenter från affärerna på Namaka Market.

Hotell i Nadi

Glöm inte att välja ett boende i god tid. Kanske vi på MrJet kan hjälpa dig? Hitta det idealiska boendet i vår reseguide. Här finns över 46 boenden att välja mellan.

I Nadi finns hotell för både backpackers och de som satsar på lyx. Om du vill spara pengar kan du boka in dig på Stoney Creek Resort - Hostel eller Capricorn International Hotel. Om du istället vill bli ordentligt omhändertagen under din semester kan Naisoso Island Resort Villas eller Sheraton Denarau Villas vara perfekt för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den professionella personalen göra det de gör bäst.