Reserestriktioner kan gälla för Irland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Naas

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Naas med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Naas

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Naas
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Naas

Flyg och hotell i Naas

Varje resenär är helt och hållet unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet bygga den optimala semestern med flyg och hotell till Naas för dig och din familj.

Spara pengar när du bokar flyg och boende samtidigt.

Föredrar du mjuka vita lakan och frukost vid takpoolen? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell att välja mellan, är vad som helst möjligt.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Packa dina resväskor. Det är dags att ge sig av! Från tropiska regnskogar till de högsta bergen och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Naas

Naas är en underbar destination men här finns bara ett fåtal boenden. Du hittar mer information om dem i vår reseguide, och tänk på att boka tidigt.

Hoppas du på en avkopplande semester? Känn hur du vaggas till sömns när du kryper ned under täcket på The K Club och Killashee Hotel.