Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till My Tho

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till My Tho med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i My Tho

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i My Tho
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i My Tho

Flyg och hotell i My Tho

Resa är att utforska spännande platser. När du är redo att njuta av de unika sevärdheterna med flyg och hotell till My Tho, kan MrJet se till att du får den bästa dealen på allt du behöver för en fantastisk semester.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell tillsammans.

Med allt du kan tänka dig på ett enda ställe är det hur enkelt som helst att organisera den perfekta semestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över gör att du kan bege dig till flygplatsen på nolltid.

Med vår prisgaranti kan du känna dig trygg! Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Gör dig redo att börja bocka av din bucket list. Vare sig du drömmer om höga bergstoppar eller varma stränder ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till My Tho

På en resa till My Tho finns en mängd saker att se och göra för hela familjen.

Folkmängden i den här staden är på 120 000.

My Tho ligger 1 200 km söder om landets huvudstad, Hanoi, och 17 km norr om Ben Tre.

Vare sig du är ung eller bara känner dig ung i sinnet är Dong Tam Snake Farm den rätta platsen för dig på resan till My Tho.

Väck liv i själen genom att besöka Vinh Trang Pagoda och Vinh Long-katedralen, två historiskt betydelsefulla religiösa sevärdheter.

Hotell i My Tho

Har du bokat en resa till My Tho? Här finns det bara ett fåtal boenden, så kom ihåg att vara ute i god tid. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

Är du ute efter rekommenderade boenden? Song Tien Hotel och Song Tien Annex Hotel är förträffliga alternativ när det gäller att erbjuda bra service och bekväma sängar.