Resor till Mount Shasta

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Mount Shasta med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Mount Shasta

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Mount Shasta
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Mount Shasta

Att resa är att samla nya upplevelser. När du är redo att unna dig själv de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Mount Shasta, kan MrJet se till att du får den bästa dealen på det du behöver för en minnesvärd resa.

När du ordnar både flygresa och hotell genom oss har du ännu mer pengar kvar på banken.

Om du bokar din resa genom oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med en internationell databas på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du vill ha.

Behöver du fortfarande mer uppmuntran? Vårt team gör allt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du lyckas hitta ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från de mest fängslande städerna till de mest fridfulla oaserna. Det finns äventyr att utforska i världens alla hörn. Tiden är inne att packa väskan och komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Mount Shasta

Vare sig du är ute efter en avkopplande resa eller ett spännande äventyr, kan MrJet hjälpa dig att organisera en oförglömlig resa till Mount Shasta.

Folkmängden i den här staden är på 3 000.

Destinationen ligger 310 km från huvudstaden i Kalifornien, Sacramento, och 25 km från Castella.

Om du söker efter någonstans att fördriva några timmar med mat och familj på, fyll då din picknickkorg och far till Mount Shasta City Park.

Besök de populära turistattraktionerna Hedge Creek Falls och Mossbrae Falls och känn fallens magi på nära håll.

Har du tagit med bekväma vandringsskor? Då ska du planera in en långpromenad vid Mount Eddy eller Castle Crags State Park. Och du vill inte missa Tauhindauli Park heller. Landskapet här är helt oslagbart!

Gå genom utställningar fulla av historiska föremål, berättelser och bilder som beskriver regionens mångfacetterade förflutna under ett besök till Weed Historic Lumber Town Museum.

Vare sig du spelar golf på hög nivå och hoppas på att utmana dig själv eller en nybörjare som bara vill prova på, kommer du inte att bli besviken på golfgreenerna på Lake Shastina Golf och Weed Golf Club. Du kan även tillbringa en eftermiddag med att försöka göra birdies och eagles på McCloud Golf Club.

Häpnas över den fantastiska utsikten och den krispiga bergsluften medan du tar dig nedför puckelpisten på Mount Shasta Ski Park och Mt. Shasta Nordic Center.

Hotell i Mount Shasta

Har du bokat en resa till Mount Shasta? Här finns det bara 11 boenden, så se till att du bokar i god tid. I vår reseguide hittar du mer information.

När det finns så pass bra alternativ som Best Western Plus Tree House och Mount Shasta Resort att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen och ner i hotellsängen på nolltid.