Resor till Motala

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Motala med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Motala

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Motala
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Motala

När du är äntligen är redo att packa väskan och upptäcka nya saker, kan en resa till Motala vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Motala.

Få mer över till sevärdheter och nöjen när du ordnar både flygresa och hotell med oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Du hittar dem med några få klick. Så sluta tveka och börja planera den perfekta semestern.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa med MrJet idag och om du lyckas hitta ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att lyssna till reseälskaren inom dig? Från exotiska städer till oanade äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Motala

Östergötlands län väntar! Här kan du hitta tips som hjälper dig göra din resa till Motala precis så som du drömmer att den ska bli.

Motala ligger 190 km sydväst om Stockholm, landets huvudstad.

Man behöver inte resa så långt för att njuta av två fantastiska natursevärdheter. Tivedens nationalpark ligger nämligen bara 30 km från Motala, och Solberga naturreservat ligger 30 km bort.

Åk bakåt i tiden när du promenerar runt Charlottenborgs slott. Denna historiska plats har många berättelser att förtälja.

På Saab Arena kan du känna sportstämningen på plats. Arenan ligger 40 km bort, i Linköping, och oavsett vilket lag du hejar på kommer du inte att ångra att du kom hit.

Den bästa snön hittar du oftast tidigt. Så ställ väckarklockan och upptäck backarna i Yxbacken skidbacke innan alla andra vaknat!

Vadstena slott och Vadstena kloster hittar du bara en kort bit bort i Vadstena, 20 km från Motala. Passa även på att besöka Stjernsunds slott och Askersunds rådhus i Hammar, 20 km åt norr, om du har tid till övers.

Ta med din grupp till Stadsmuseet, Strömparken och Arbetets museum vid Norrköping, 65 km bort. Dessa attraktioner, såväl som Folkparken och Norrköpings konstmuseum, ligger alla i närheten.

Kom ihåg att markera 6 juni i almanackan. För lokalbefolkningen betyder det bara en sak – Sveriges nationaldag. Det är en signifikant dag med festligheter och en underbar tid att besöka landet på.

Det är svårt att säga farväl till en region som är så fantastisk som Östergötlands län, men den finns alltid kvar och väntar på att du ska återkomma.

Behöver du veta var den närmaste flygplatsen ligger? Det är Linköping Saab Airport, som ligger 40 km sydöst om Motala.

Hotell i Motala

Även organiserade resenärer måste vara snabba för att boka boende här. Motala erbjuder bara 2 boenden. Dem kan du hitta mer information om i vår reseguide.

Om du bokar in dig på ett av våra rekommenderade boenden kommer den vänliga personalen se till att du får en trevlig vistelse. Best Western Motala Stadshotell och Hotell City är värda att ta en titt på.