Resor till Monteverde

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Monteverde med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Monteverde

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Monteverde
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Monteverde

Flyg och hotell i Monteverde

Monteverde kallar. Låt MrJet se till att du får de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Monteverde.

Genom att boka flyg och hotellrum på samma gång hjälper vi dig att spara pengar.

Vill du ha vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen att välja bland, är ingenting omöjligt.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Från de livligaste städerna till de mest stillsamma byarna. Det finns upplevelser att upptäcka i varje hörn av världen. Idag är dagen att packa väskan och komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Monteverde

Boka en spännande resa till Monteverde, en destination full av överraskningar.

Landets huvudstad, Brasilia, ligger 810 km norr om Monteverde. Camanducaia ligger 13 km åt nordväst.

Se den prakt som skapas när människan och naturen jobbar tillsammans när du besöker Orquidário de Santos. Om du inte redan är en entusiastisk trädgårdsmästare, skulle en glimt av dessa färgrika blomsteruppsättningar vara tillräckligt för att få dig att byta åsikt.

Hur låter en eftermiddag liggandes i gräset medan du ser upp mot himmelen? Njut av livets enkla glädjeämnen genom att besöka några av stadens grönområden, såsom Chapéu do Bispos vandringsled och Praça da Árvore.

I Monteverde kan du hitta många vackra naturområden, såsom Platão vandringsled och Selado-toppen. Pedra Pardida-naturinslaget och Pedra Redonda-naturinslaget är två andra ställen med en oslagbar natur.

Vill du ha tillfälle att begrunda några av livets obesvarade frågor? Se då till att besöka Monte Verdes baptistkyrka, en historiskt andlig plats i området.

Ta en tur till Inverness-köpcentret eller Oak Plaza-köpcentret om du har lust att inhandla lite nytt till garderoben. Och missa inte heller Celeiro shoppingcenter om det finns pengar över.

Det gäller att ha kameran i högsta hugg under ditt besök till Monte Verdes isbana.

Hotell i Monteverde

Kom ihåg att boka boende långt i förväg, eftersom det bara finns 17 olika boenden att välja på. Läs mer om dem i vår reseguide.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade boenden kommer den erfarna personalen göra så att du får en underbar vistelse. Grünwald Chalés och Pousada Suiça Mineira är värda att ta en titt på.