Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till Monte das Gameleiras

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Monte das Gameleiras med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Monte das Gameleiras

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Monte das Gameleiras
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Monte das Gameleiras

Oavsett om du drömmer om att resa till Monte das Gameleiras för en helg eller för en längre vistelse kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Monte das Gameleiras, så att din vistelse blir precis som du vill.

Vad sägs om mer pengar i plånboken? Du kan spara stort om du bestämmer dig för att boka både flyg och hotellrum genom oss.

Om du bokar din semester med oss finns det inga gränser för allt du kommer att uppleva. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du drömt om.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du kan hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Tillfället är perfekt att börja bocka av din bucket list. Oavsett om du vill åka till vinterlandskap eller heta ökenlandskap hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Monte das Gameleiras

Är du redo att bli ett med din inre upptäcktsresare? En resa till Monte das Gameleiras kommer med allt som Rio Grande do Norte kan erbjuda, inklusive dess charmiga stränder. Du kan behöva lämna turiststråken, men det gör bara ditt äventyr mer spännande.

Monte das Gameleiras ligger ungefär 1 700 km nordöst om Brasilia, huvudstaden i Brasilien.

Praia do Amor och Pipa strand är perfekta om du behöver få ny energi.

Det är värt att också besöka de närliggande orterna Serra de Sao Bento, 7 km från Monte das Gameleiras, och Cacimba de Dentro, som ligger 25 km bort. Ta bilen och utforska vad som finns att se där.

Terrängcykling och bergsklättring är två populära aktiviteter bland lokalbefolkningen. Båda två ger dig chansen att uppleva det här spännande området från ett helt nytt perspektiv.

Om du och barnen är trötta på sightseeing kan det vara dags att koppla av med cykelturer eller fiske från land.

Har du för många valmöjligheter? Ibland är det bästa sättet att inte missa något att boka en guidad tur. I området finns det bland annat guidade naturvandringar, viltsafari och stadsvandringar.

Du kan se Rio Grande do Norte från ett helt nytt perspektiv om du bara ger dig ut från torra land. Området är nämligen en perfekt lekplats för dig som vill prova på olika vattenaktiviteter, som bad och snorkling.

Tillbringa en dag inomhus genom att utforska regionens fascinerande historiska museer och teatrar.

Är du på jakt efter utomhusaktiviteter som passar alla? Lokalområdet bjuder sina besökare på ett par riktigt trevliga utomhusmuseer.

Alla historieälskare kommer uppskatta att det finns ett flertal fästningar i området. Här kan du resa tillbaka i tiden och utforska regionens intressanta förflutna.

Om du vill veta mer om den lokala tron ska du avvara lite tid för några katedraler som finns i området. Även om det inte skulle bli ett spirituellt uppvaknande så kommer du säkert uppskatta den rofyllda miljön.

Få ut det mesta av flygtiden genom att öva på några få uttryck på portugisiska inför din semester i Monte das Gameleiras. Börja med att lära dig säga "Olá". Detta betyder 'hej'. Ytterligare en fras att minnas är És de onde, som betyder ”var är du ifrån?”.

Du kan förvänta dig mycket spänning i luften omkring den 7 september. Lokalbefolkningen gör sig redo för Brasiliens självständighetsdag, en dag med firande runt om i hela landet.

Med bara lite semesterslantar kvar i plånboken och några fantastiska minnen som kommer att finnas med dig för evigt är det dags att säga ett sista Até logo till Monte das Gameleiras.

När du är redo att packa dina väskor och fara hemåt, så är den närmaste flygplatsen Governador Aluizio Alves Intl, som ligger 90 km nordöst om Monte das Gameleiras.