Resor till Mombasa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Mombasa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Mombasa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Mombasa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Mombasa

Flyg och hotell i Mombasa

Att resa handlar om att uppleva nya saker. När du är redo att omfamna de många sevärdheterna med flyg och hotell till Mombasa, kan MrJet se till att du får de bästa erbjudandena på det du behöver för en minnesvärd semester.

Vill du ha mer pengar att spendera? Du kan spara en bra slant om du bestämmer dig för att fixa både flygbiljetter och hotell genom oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell över hela världen. Du kan välja bland dem med bara ett klick. Så sluta komma med ursäkter och börja arrangera den ultimata semestern.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vårt team gör allt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du snubblar över ett erbjudande som slår vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi ordnar så att du kan utforska allt från pulserande storstäder till avlägsna tropiska öar. Så packa dina väskor och låt din inre kompass styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Mombasa

Packa resväskan och ta på dig promenadskorna. Din resa till Mombasa bjuder på en mängd överraskningar.

Ofta är det invånarna i en stad som gör den unik. I den här delen av Kenya bor det cirka 800 000 personer.

Huvudstaden i landet, Nairobi, ligger 440 km nordväst om Mombasa. Tiwi ligger 20 km åt söder.

Är det dags för ett dopp i havet? Då ska du åka till Bamburi Beach och Tiwi Beach. En annan del av kusten som rekommenderas varmt av ortsbefolkningen är Voyager Beach.

Andas in lite frisk luft och njut av fåglarnas kvitter kring Mombasa marina nationalpark och Diani – Chale Marine National Park and Reserve.

Utforska den imponerande fästningen Fort Jesus och lär dig om det som gjorde den så svårintaglig. När man står vid dess tjocka murar är det lätt att föreställa sig de strider som ägde rum under dina fötter.

Hotell i Mombasa

Har du äntligen bokat en resa till Mombasa? Då kanske du måste hitta någonstans att bo också? Ta hjälp av oss på MrJet. Vi har över 23 populära boenden att välja på.

Här finns hotell för både backpackers och de som reser i lyx. Om du vill spara pengar kan du boka in dig på antingen PrideInn Hotel Nyali eller Chamiachi Luxury Apartments. Om du däremot är en sådan som gillar att lyxa till det när du är på semester kommer Tijara Beach - All Inclusive eller Cowrie Shell Beach Apartments passa dig bättre.