Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Molloy Island

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Molloy Island med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Molloy Island

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Molloy Island
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Molloy Island

Flyg och hotell i Molloy Island

Vi tror att varje resenär är unik på sitt eget sätt och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet skräddarsy den optimala resan med flyg och hotell till Molloy Island för dig och din familj.

Spara pengar genom att boka flygresa och hotell samtidigt.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över, har det aldrig varit lättare att fly vardagen.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du lyckas hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

VI hjälper dig att uppfylla dina resedrömmar! Vare sig du ämnar upptäcka det spännande undervattenslivet eller njuta av utsökt mat och dryck, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Molloy Island

Säg hej till Västra Australien och gör dig redo att få ett varmt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Molloy Island.

Huvudstaden i Australien, Canberra, ligger cirka 3 100 km öster om Molloy Island.

Prevelly Beach och Redgate Beach är perfekta om du behöver få lite ny energi.

Tycker du om naturliga upplevelser? Då ska du åka ut till Mammutgrottan, 25 km från Molloy Island. Och har du mer tid ska du även passa på att se Leeuwin-Naturaliste National Park, 20 km bort.

Har du lust att upptäcka nya platser? Då ska du boka in en dag i Kudardup, 6 km från Molloy Island, och Augusta, 8 km bort. Du kan besöka fantastiska attraktioner på båda platserna. Vad sägs om Augusta Historical Museum och Jewel Cave i Kudardup och Cape Leeuwins fyr och Moondyne Cave i Augusta?

Känner du till Amaze'n Margaret River, Leeuwin Estate och Stella Bella Wines? De ligger i närheten av Witchcliffe, 30 km från Molloy Island. Här kan du också besöka de omtyckta sevärdheterna Arlewood Estate och Swallows Welcome Winery.

Utforska regionen från ett unikt perspektiv med vandringar eller turer med terrängfordon. Båda är populära aktiviteter i området.

När det handlar om avkoppling finns det inget som slår att ge sig ut i det fria och prova på fiske från land eller viltsafari.

Det är alltid roligt att planera en resa, men ibland kan det vara skönt att låta någon annan ta över det praktiska. Viltsafari och vingårdsturer är mindre stressiga sätt att utforska området.

Det finns många roliga vattenaktiviteter att välja mellan i Västra Australien. Här finns allt från bad till snorkling. Se bara till att inte glömma solkrämen!

När det börjar bli dags att flyga hem bör du se till att du har nog med tid för att ta dig till Perth. Du hittar flygplatsen 270 km norr om hjärtat av Molloy Island, och det är den närmaste flygplatsen.

Hotell i Molloy Island

Även vana resenärer måste vara snabba om de ska boka boende här. Molloy Island har bara några få boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Vakna med ett leende på läpparna när du bokar ett rum på något av de efterfrågade hotellen Riverside Cottages Augusta och Augusta Sheoak Chalets.