Resor till Moholoholo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Moholoholo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Moholoholo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Molemole
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Moholoholo

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Moholoholo? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du boka ett äventyr du kommer att minnas för alltid.

Skulle det sitta bra med mer fickpengar? Du sparar rejält genom att välja att boka både flyg och hotell med oss.

Med allt du kan tänka dig på ett ställe har det aldrig varit lättare att boka den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen innebär att du kan vara på väg på nolltid.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och hittar du sedan något som är billigare inom 48 timmar, så möter vi det och och för tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Stunden är inne! Följ din inre äventyrare var den än för dig. Varje destination är fylld av spännande överraskningar och nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Moholoholo

Mpumalanga - Limpopo kallar! Här kan du hitta tips som hjälper dig göra din resa till Moholoholo helt oförglömlig.

Moholoholo ligger runt 290 km nordöst om Pretoria, landets huvudstad.

Uppskattar du naturliga sevärdheter? Då ska du ta bilen ut till Moletjie Nature Reserve, bara 40 km från Moholoholo. Här kan du njuta av lugnet och ladda batterierna.

Har du lust att vidga dina vyer? Dendron ligger bara 10 km väster om Moholoholo, och Bochum hittar du 30 km åt nordväst. Ta bilen och upptäck vad som finns i området runt omkring.

Du kan vänta dig spänning i luften runt den 30 november. Lokalbefolkningen förbereder sig för St Andrew's Day, en dag med firande i hela landet.

Dags att skiljas från charmiga Mpumalanga - Limpopo? Du kanske bara har några få sydafrikanska rand över, men du kommer att vara rik på fantastiska minnen.

Redo att flyga hem? Packa din väska, ställ väckarklockan och planera rutten till Polokwane Intl. Flygplatsen ligger cirka 50 km från Moholoholo.