Resor till Mina

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Mina med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Mina

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nevada
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Mina

Gör livet enkelt och låt experterna på MrJet boka flyg och hotell till Mina. Flyg, boenden och fantastiska upplevelser — vi kan förverkliga din drömresa. Det enda du behöver göra är att dyka upp i tid!

Skulle det sitta bra med mer pengar på banken? Du kan spara en bra slant om du väljer att ordna både flyg och hotell genom oss.

Fly vardagens rutiner med med bara några få musklick. Med över 500 partnerflygbolag och och fler än 500 000 boenden världen över är du alltid nära nya och spännande äventyr.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Kan det bli bättre?

Nu är det dags! Följ din äventyrslust var den än leder dig. Varje vrå av världen är fylld av oförglömliga överraskningar och nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Mina

Vare sig du är ute efter nervkittlande äventyr eller avkoppling under din resa till Mina har du gott om valmöjligheter.

Mina ligger 3 500 km väster om Washington, huvudstaden i USA.

Har du lust att vidga dina vyer? Hawthorne ligger bara 45 km väster om Mina, och Gabbs finner du 65 km bort. Ta bilen och upptäck vad som finns i trakterna runt omkring.

Det finns knappast något bättre sätt att uppleva regionens natur än på ett fartfyllt äventyr. Du kan prova på snöskoteråkning eller terrängcykling och få dig ett ordentligt träningspass.

Fiske från land och camping är två bra sätt att spendera en lugn och skön dag.

Ta din semester i Nevada till en helt ny nivå genom att prova på fallskärmshoppning. Du kommer kunna uppleva hur det är att vara född med vingar högt uppe bland molnen.

Under ditt besök i Nevada kan du roa dig med din favorithobby eller kanske prova på något nytt. Det erbjuds nämligen en hel drös med vattensporter, som bad och båtturer.

Om du är på jakt efter något att göra under vintern kan du prova på snowboarding eller skidåkning. Du kommer ha så pass roligt att du inte ens märker hur kallt det är.

Räknar du med att vara här runt den 4 juli? Då har du tur. På detta datum varje år samlas landet för att högtidlighålla USA:s självständighetsdag.

Vill du veta var den närmaste flygplatsen är belägen? Det är Tonopah (TPH), och du hittar den 95 km från Mina.