Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Milazzo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Milazzo med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Milazzo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Milazzo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Milazzo

0

Flyg och hotell i Milazzo

Vi tror att varje resande är helt och hållet unik och du är inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den bästa semestern med flyg och hotell till Milazzo för dig och dina vänner.

Få mer över till roliga aktiviteter när du ordnar både flygresa och boende genom oss.

Om du bokar din semester med oss finns det ingen gräns för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell kan du få allt du föreställt dig.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du köper ett paketerbjudande med MrJet och råkar snubbla över ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Oavsett om du är ute efter en pulserande huvudstad eller en gemytlig by vid kusten, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Milazzo

Om du är ute efter lugn och ro på din resa men ändå vill ha mycket att uppleva är en resa till Milazzo rätt val för dig.

I den här delen av Messina bor det ungefär 32 000 människor.

Destinationen ligger 470 km från Rom, landets huvudstad, och 5 km från San Filippo del Mela.

Vill du ha ett häftigt äventyr ute i naturen? Då är Milazzos hamn eller Piscina di Venere precis vad du behöver.

Antiquarium di Milazzo är rätt plats för dig som älskar att se spännande saker och ha lärorika dagar.

Castello di Milazzo har varit hem åt många berömda människor genom åren. Denna underbara boning med sin exklusiva inredning och praktfulla fasad byggdes med syfte att imponera.

Är du redo för ett spirituellt äventyr? Lär dig mer om lite lokal religiös historia när du besöker Chiesa del Carmine och Santuario di Sant'Antonio da Padova, så kanske du också hittar svaren du har letat efter. Om du har tid är också Santuario di Sant'Antonio da Padova en sevärdhet som är värd att besöka.

Hotell i Milazzo

Välj ut det perfekta boendet i Milazzo genom vår reseguide. I den har vi samlat inte mindre än 26 rekommenderade boenden som gör det enklare för dig att välja.

Om du vill åt ett enkelt rum utan överflöd är Hotel Milazzo på Via Acqueviole SN ett bra alternativ. Ett annat hotell som erbjuder utmärkt service till ett relativt lågt pris är Riva Smeralda - Campground på Strada Panoramica 64. Du är ju dock ändå på semester. Så det är inte konstigt om du vill skämma bort dig själv. Den trevliga personalen på Eolian Milazzo Hotel och Hotel San Michele kommer se efter alla dina behov.