Reserestriktioner kan gälla för Tunisien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Mezraya

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Mezraya med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Mezraya

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Mezraya
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
00

Flyg och hotell i Mezraya

Dagdrömmer du om Mezraya? Det skickliga teamet på MrJet är experter på allt från biluthyrning och guidade rundturer till flyg och hotell i Mezraya.

När du ordnar både flygresa och hotellrum med oss får du extra pengar att lägga på roliga saker under resan.

Visualisera den perfekta resan medan du granskar vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 hotell världen över.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Låt oss hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du vill erövra höjder eller kasta dig in i det lokala kulturlivet, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Mezraya

Välkommen till Mezraya! En semester i Mezraya tar dig till regionen Tunisien och kommer med alla möjliga överraskningar.

Huvudstaden Tunisien ligger cirka 340 km norr om Mezraya.

Styr kosan till Gabes Beach eller Oamarits strand och spendera en avkopplande dag i solen.

Är det dags att ge sig ut på ett litet äventyr? Styr kosan mot Ḩawmat al Badawīyīn, 8 km från Mezraya. Här kan du utforska sevärdheter som El Ghriba-synagogan och Guellalamuseet. Om du har tid över ska du också bege dig till Fatou, 8 km bort. Här kan du bland annat hitta Borj El K'bir (fästning) och Hamnen i Houmt Souq.

När det är dags att bli ett med äventyraren inom dig kan du prova på ridning. Dock finns det få bättre sätt att ta del av regionens natur och landsbygd än med turer med terrängfordon.

Du behöver inte vara född med vingar för att kunna flyga högt över landsbygden nedanför. Parasailing låter dig se området från ett nytt perspektiv under din semester i Tunisien.

Det är alltid trevligt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på de vattenaktiviteter som är populära i regionen, som bad och sportdykning.

Regionens historiska museer svämmar över av inressanta saker att se. Du kommer utan tvekan hitta något som är helt i din smak.

Om du vill lära känna mer av omgivningarna ska du passa på att besöka några av närområdets utomhusmarknader.

Den här regionen har en färgstark historia. Tillbringa lite tid med att titta närmare på några närliggande ruiner, historiska stadsdelar och arkeologiska fyndplatser. Om det är svårt att hitta information online kan säkerligen lokalbefolkningen ge dig några bra tips.

Lär dig mer om områdets religion eller knyt an till din spirituella sida genom ett besök vid några av de moskéer som finns i närområdet kring Mezraya.

Planerar du att vara här runt den 20 mars? Då är turen på din sida. På denna dag varje år förenas landet för att högtidlighålla Tunisiens självständighetsdag.

När det är dags att packa din resväska och flyga mot din nästa destination, så är den närmaste flygplatsen Djerba - Zaris, 18 km väster om Mezraya.

Hotell i Mezraya

I Mezraya finns det ett stort antal bra boenden att välja mellan. Men vi på MrJet har gjort det lite lättare. I vår reseguide hittar du nämligen fler än 51 rekommenderade boenden. Där kan du hitta ett som passar dig perfekt.

Om du bokar ett rum på ett av våra populära boenden, som Hasdrubal Prestige Thalassa & Spa Djerba och Hasdrubal Thalassa & Spa Djerba, kommer du vakna varje morgon och känna dig uppfriskad.