Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Medellin

Att upptäcka en ny plats är alltid en rolig upplevelse, så varför inte resa till Medellin?

Flyg och hotell i Medellin

Vare sig du vill åka till Medellin för en minisemester eller för en längre vistelse kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Medellin, så att vistelsen blir perfekt för just dig.

Om du ordnar både flyg och hotell med oss har du mer pengar till sevärdheter och aktiviteter.

Om du planerar din semester genom oss finns det absolut inga gränser för allt du kommer att uppleva. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du drömt om.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du bokar paketresor med MrJet och lyckas hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Är det inte dags att tillfredsställa reseälskaren inom dig? Från imponerande metropoler till gripande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Medellin

Folkmängden i den här staden är på 2 000 000.

Medellin ligger 240 km nordväst om landets huvudstad, Bogota, och 18 km väster om Guarne.

Vill du ha något att göra med barnen? Hela familjen kommer helt säkert att ha roligt på Juan Pablo II nöjespark.

Barnen kommer att tycka om att följa med till Santa Fes zoologiska park. De kommer att få se på nära håll hur djuren beter sig och lära sig om vad som behövs för att ta hand om dem.

Oavsett om du vill lära dig om lokala växter och blommor eller utforska de slingrande gångvägarna, så finns det någonting för alla när du besöker Medellins botaniska trädgård och Joaquin Antonio Uribes botaniska trädgård.

Om du önskar komma bort från bilarnas tutande och trafikljusen, ordna en utflykt till ett av stadens grönområden som Plaza de La Luz eller Plaza Boteros skulpturpark. Om du söker efter fler möjligheter, hitta en fin plats och låt sysslolösa timmar passera när du besöker Parque de Los Pies Descalzos eller Poblado-parken.

Om du behöver ladda batterierna i en lugn och vacker miljö, ska du åka ut till ett av traktens naturreservat, som La Piedra Del Peñol och El Volador-höjden (park). Har du tid över? Då måste du uppleva den oslagbara miljön vid Arvi-parken och La Piedra Del Penol.

Besök en värld av vetenskapliga upptäckter på Medellins planetarium. Förhör dig om eventuella visningar eller låt de tekniska prylarna själva sköta snacket. Om du har lyckats tända den vetenskapliga gnistan i dig, gör då Explora Park till din nästa anhalt. Det kommer utan tvivel att hålla hjärnans hjul snurrande.

Man behöver inte vara forskningsresande för att se alla otroliga under i naturen, i synnerhet när man har Miguel Angel Builes etnografiska museum. Rummen här är sprängfyllda med sällsynta arter och fascinerande artefakter.

Vilken konststil du än uppskattar kan du hitta den i Medellin. Börja din dag med ett besök på konstutställningarna i Museo de Antioquia och Medellins museum över modern konst. Om du känner för att se mer kan du fortsätta till utställningarna i El Castillo-museet och Casa Museo Pedro Nel Gomez.

Medellin är fullt av intressanta historiska sevärdheter. Varför inte börja din resa i det förflutna genom att besöka Palacio de la Cultura och Antioquias universitet? Om tid inte är ett problem borde du också besöka Pueblito Paisa och Puente Viejo.

Puente de Occidente är en viktig del av regionens historia som du inte får missa. Bron har hjälpt människor korsa vattendrag sedan urminnes tider.

Du behöver inte vara religiös för att utforska La Candelaria Church och Medellins katedral, två platser som är välkända för sin historiska och religiösa betydelse. Santa Fe de Antioquias katedral och Basílica de Nuestra Señora de Chiquinquirá är ytterligare några populära andliga platser du borde se till att besöka.

Medan du är här, varför inte bege dig till några av attraktionerna som inte står med på alla turisters lista? Du kommer förmodligen inte att möta särskilt många resande på Biblioteca Belen-parken. Dessutom kan du avlägga ett besök till Leon de Grieff-biblioteket.

Hotell i Medellin

Vi på MrJet tycker om när saker är enklare. Därför har vi samlat över 120 utmärkta boenden i Medellin i vår reseguide. Det gör det betydligt enklare för dig att hitta det boendet som passar just dig.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Medellin. Hotel Plaza Granada vid Calle 14 No 30 - 144 och Hostal Casa Ram vid Calle 11 A No 42-05 är två bra alternativ för dig som vill spara pengar. Du kanske hellre vill unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bestämmer dig för att bo på The Charlee Hotel eller InterContinental Medellin kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.

Karta

Medellin - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Dann Carlton Medellin Hotel

Dann Carlton Medellin Hotel

Carrera 43a No.7-50, Avenida El Poblado, Medellin, Antioquia
  4.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i lyxstil i La Florida ligger tio minuters promenad från Poblado-parken och Lleras-parken. Santa Fe-varuhuset ligger 1,2 km härifrån. Poblado tågstation ...

  The Click Clack Hotel Medellin

  The Click Clack Hotel Medellin

  Calle 10B # 37-29, Medellin, Antioquia
    
    

   Detta hotell i Zona Rosa ligger fem minuters promenad från Lokkus Arte Contemporáneo och Lleras-parken. Santa Fe-varuhuset ligger 2,1 km härifrån. Poblado tågstation ...

   Novotel Medellín El Tesoro

   Novotel Medellín El Tesoro

   Cra 25a # 1 a sur 45, Medellin, Antioquia
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Los Naranjos ligger mindre än 3 km från El Tesoro shoppingcenter, Lleras-parken och Santa Fe-varuhuset. La Strada-gallerian och Milla De Oro ligger ...

    Novotel Medellín El Tesoro640 kr

    17 apr. - 18 apr.

    Novotel Medellín El Tesoro640 kr
    Binn Hotel

    Binn Hotel

    Carrera 25 No. 10-51, Poblado, Medellin, Antioquia
     4.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Medellin ligger mindre än 2 km från El Tesoro shoppingcenter och Lleras-parken. Santa Fe-varuhuset och Plaza Botero ligger dessutom mindre än ...

     NH Collection Medellín Royal

     NH Collection Medellín Royal

     Carrera 42 No 5 Sur 130, El Poblado, Medellin, Antioquia
       
       

      Detta hotell i lyxstil i Alejandria ligger 2 km från Milla De Oro, Santa Fe-varuhuset och Lleras-parken. Oviedo-varuhuset och La Strada-gallerian ligger också ...

      The Charlee Hotel

      The Charlee Hotel

      Calle 9a 37 16, Medellin, Antioquia
       4.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i lyxstil i Zona Rosa ligger 2 km från Lokkus Arte Contemporáneo , Lleras-parken och Santa Fe-varuhuset. Poblado-parken och La Strada-gallerian ...

       Hotel San Fernando Plaza

       Hotel San Fernando Plaza

       Carrera 42a No. 1-15, Medellin, Antioquia
        4.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i La Florida ligger en kvarts promenad från La Strada-gallerian, Santa Fe-varuhuset och Lleras-parken. Milla De Oro och Poblado-parken ligger också ...

        Hotel Du Parc Royal

        Hotel Du Parc Royal

        Calle 9 Nº 41 - 36, Medellin, Antioquia
         4.5 av 5.0
          
          

         Detta hotell i lyxstil ligger i Zona Rosa, nära Poblado-parken och Lleras-parken. Oviedo-varuhuset och Santa Fe-varuhuset ligger dessutom 2 km härifrån. Poblado ...

         Hotel Du Parc Royal975 kr

         14 apr. - 15 apr.

         Hotel Du Parc Royal975 kr
         Medellin Marriott Hotel

         Medellin Marriott Hotel

         Calle 1a Sur #43a-83, Medellin
          4.5 av 5.0
           
           

          Detta hotell i lyxstil i Patio Bonito ligger tio minuters promenad från La Strada-gallerian och Santa Fe-varuhuset. Lleras-parken ligger 1,2 km härifrån. Poblado ...

          Medellin Marriott Hotel1 671 kr

          3 apr. - 4 apr.

          Medellin Marriott Hotel1 671 kr
          Movich Hotel Las Lomas

          Movich Hotel Las Lomas

          Glorieta Aeropuerto Internacional, Jose Maria Cordova, Rionegro, Antioquia
           4.0 av 5.0
            
            

           Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen ligger mindre än 15 km från Llanogrande shoppingcenter, San Nicolas shoppingcenter och Comfama Tutucáns fritidspark. ...

           Movich Hotel Las Lomas1 151 kr

           16 apr. - 17 apr.

           Movich Hotel Las Lomas1 151 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma